Rate this post
 • Toch een sprekend gezicht
  Rate this post

  Je bent de strijd tegen borstkanker aangegaan. Na diverse medische behandelingen heb je helaas haarverlies ondergaan. Door middel van permanente make-up kan ik met mijn perfectionisme en vakkundigheid in permanente make-up je helpen, waardoor je niet telkens weer wordt geconfronteerd met de nare periode die je achter je wilt laten. Daarom is het mijn doel om met mijn passie je gelukkig naar huis te laten gaan.

  Onderga je chemotherapie of heb je alopecia areata (geen wenkbrauwen en wimpers) of wil je juist jouw eigen wenkbrauwen en wimpers aanvullen en/of opvullen? Dan is permanente make-up ideaal voor jou.

  Wenkbrauwen
  Bij de wenkbrauwen wordt vaak de ‘hairstroke’-techniek toegepast. Door deze techniek worden er haartjes ge­tatoeëerd met een aansluitende kleurpigment tussen de bestaande haartjes in. Ook kan deze techniek uitgeoefend worden als er geen wenkbrauwhaartjes zijn. Deze techniek moet kundig uitgevoerd worden: het mogen geen streperige wenkbrauwen worden, maar natuurlijk overvloeiende haartjes, die zich vormen tot een natuurlijke wenkbrauw. Door deze ‘hairstroke’-techniek voel je je meteen eigen met jouw wenkbrauwen. Na de behandeling zijn je wenk­brauwen gelijk toonbaar.
  Voor maar € 250,- inclusief tweede nabehandeling.

  Eyeliner
  Bij de ogen kunnen wimperhaartjes gesuggereerd worden door een eyeliner die uitgeschaduwd wordt. Hierdoor valt het minder op dat je wimperhaartjes kwijtgeraakt bent. Tevens kan deze techniek uitgevoerd worden tussen de wimpers. Hierdoor worden de wimpers geïntensiveerd met een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Boven de wimperhaartjes wordt er pigment aangebracht op de oogleden. Door deze wijze wordt er een eyeliner aangebracht met eventuele verlenging van de eyeliner.
  Voor maar € 200,- inclusief tweede nabehandeling.

  In het geval dat je chemotherapie moet ondergaan, is het aan te raden om van te voren permanente make-up te laten aanbrengen, zodat je tijdens de chemobehandelingen verzekerd bent van mooie wenkbrauwen en/of een mooie eyeliner. Op haar eigen manier draagt permanente make-up zo bij aan een draaglijkere periode.
  Tijdens de chemotherapie wordt het afgeraden om permanente make-up te laten zetten. Je kunt het beste 3 maanden na de laatste chemokuur langskomen voor een behandeling met permanente make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply