Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Toch goed voor de dag komen
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectiehaarwerk te verkiezen boven een maatwerk haarwerk, omdat het sneller geleverd kan worden. Het zit bovendien altijd goed in model, en dat komt goed van pas als je toch al vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden!

  Op maat gemaakt
  ‘Wij hebben een eigen atelier, en als de klant dat wil, krijgt die een op maat gemaakte pruik mee naar huis’, legt Kitty Verhagen uit. ‘We besteden veel tijd en aandacht aan het uitzoeken van een haarwerk dat bij de klant past. Het is verstandig om langs te komen wanneer je je eigen haar nog hebt, zodat we iets kunnen uitzoeken wat qua haar, kleur en structuur op je eigen kapsel lijkt. Dat is tenminste wat de meeste vrouwen willen: 80 procent wil een kopie van haar eigen haar, maar een heel ander model of kleur is natuurlijk ook mogelijk. Verder kan er alvast gepast worden en nemen we de maat van het hoofd op, zodat de pruik klaar is wanneer het haar gaat uitvallen. Haarverlies is een bijwerking van de chemo, maar het komt ook voor dat het haar helemaal niet gaat uitvallen. In dat geval is een telefoontje genoeg om het haarwerk af te zeggen. Daar rekenen we geen kosten voor.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply