Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Toch een mooie gezichtsuitdrukking

  Als je een chemokuur ondergaat, verlies je doorgaans je haar; niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen en soms zelfs je wimpers. Soms komen die na de behandelingen helemaal ­terug, soms gedeeltelijk, en soms helemaal niet. Maar je wenkbrauwen zijn bepalend voor je ­gezichtsuitdrukking. Wat kun je doen? Je wenkbrauwen laten pigmenteren!

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft meestal ongeveer een jaar zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar Beauty All in Huid & Lifestyle center kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Soms kun je de behandeling laten doen voordat je eigen wenkbrauwen uitvallen. De permanente make-up heeft dan precies dezelfde vorm en hoogte als jouw eigen wenkbrauwen. Als je haar tijdens een chemo- of bestralingskuur uitvalt, heeft je lichaam onvoldoende weerstand voor een pigmentatiebehandeling. In dat geval kan de minerale make-up van Youngblood uitkomst bieden.

  Cosmetische permanente make-up
  Je kunt ook om cosmetische redenen kiezen voor ­permanente make-up. Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Beauty All-in is in het bezit is van een vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid. Ben je geïnteresseerd geraakt? Maak dan een afspraak voor een gratis en ­vrijblijvend gesprek!

  Youngblood Mineral Cosmetics
  Met permanente make-up zie je er altijd goed verzorgd uit. Het loopt niet uit en je hoeft het niet bij te werken. Maar daarnaast verzorg je de rest van je gezicht natuurlijk ook, en niet elke make-up blijft de hele dag perfect zitten. Beauty All in Huid & Lifestyle center werkt met Youngblood Mineral Cosmetics, een fantastisch merk met geweldige eigenschappen. Dit is een op mineralen gebaseerde make-up zonder schadelijke toevoegingen die je er niet alleen mooier laat uitzien, maar je ook een gezondere uitstraling geeft én die ook nog eens heel goed blijft zitten. Het is ontwikkeld door Pauline Youngblood, die jarenlang in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie werkte. Ze merkte dat de patiënten behoefte hadden aan een goed product waar die oneffenheden van de huid, die na een behandeling dikwijls erg gevoelig, vlekkerig of opgezet was, konden verhullen én verzorgen. Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen een verzachtende werking hadden op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk gaven. Daarnaast bleek dat de zuivere mineralen ook nog eens beschermende eigenschappen hadden tegen schadelijke invloeden van de zon, niet verstoppend werkten en geen acne veroorzaakten. Sterker nog: de make-up is heel goed te gebruiken door mensen met acne. Het is een merk dat door iedereen kan worden gebruikt; ook voor mensen met een gevoelige of beschadigde huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply