Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ben je toe aan blije voetjes?

  Het verzorgen van je lichaam is de laatste jaren steeds populairder geworden. Een goede gezondheid is belangrijk. Gezonde voeding, sporten en een verzorgd uiterlijk staan hoog op ons lijstje. Voeten zijn veelal van ondergeschikt belang. Dat is heel jammer: onze voeten zijn immers de basis van al onze bewegingen.

  Je hebt bijvoorbeeld verdikte nagels of eelt, wat beide weinig flatteus oogt. Je droomt van mooie verzorgde voeten, zoals je deze zomer steeds voorbij zag komen. Voeten met een zachte, glanzende huid in keurige sandaaltjes gestoken.

  Maar dat is het niet alleen. Wist je dat goede verzorging van je voeten, naast dat het mooi oogt, ook invloed heeft op jouw algehele gezondheid? Het is mogelijk dat het veel en lang dragen van schoenen met hoge hakken rugklachten veroorzaakt en pijnklachten geeft in de voorvoet.
  Ook kan hierdoor een standsverandering van de tenen ontstaan, waarbij likdoorns een pijn­lijk gevolg zijn. Het beste is dan ook om regelmatig een afspraak bij de pedicure te maken om klachten te voorkomen.

  Pedicure Ellen den Dijker biedt voetverzorging op maat en zorgt ervoor dat jouw voeten weer mooi, zacht en glanzend zijn. Heb je last van voetklachten? Ellen kan alle zogeheten risicovoeten behandelen: onder andere problemen die ontstaan zijn door diabetes, reuma, verwaarlozing en ouderdom. Jouw voeten verdienen de aandacht!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply