Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De toekomst kan nog vele kanten op
  Rate this post

  Pijn hier, pijn daar. Een wattenhoofd, gepieker, slecht slapen. Vreetbuien. Niks is meer leuk, alles grauw en grijs. De moed is in je schoenen gezakt en je loopt met je ziel onder de arm. Op zo’n moment is het moeilijk te geloven, maar hé: de toekomst kan nog vele kanten op.

  Maak een nieuwe start! Je probleem bevat tegelijkertijd ook de sleutel voor de oplossing. Je klachten leveren precies het aanknopingspunt dat nodig is om voor jou het passende homeopathische middel te vinden. Jouw klachten zijn een hoogst individuele uiting van jezelf. Niemand heeft pijn op jouw manier. Als je die klachten op een diep niveau weet op te lossen, voorbij symptoombestrijding, dan verminderen niet alleen je klachten, maar ben je ook een stuk verder in je persoonlijke ontwikkeling.

  Heb je genoeg van die donkere wolk en wil je weten welk homeopathisch middel jou kan helpen om een nieuwe start te maken? Neem dan contact op met mij. Je vindt mij in Gezondheidscentrum Utrecht-Oost in Utrecht en Centrum de Linde in Bilthoven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply