Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Van top tot teen verzorgd

  Het is in deze drukke tijden zó belangrijk om ook eens tijd voor jezelf te nemen en even lekker te ontspannen. ­Bovendien zit je beter in je vel als je er verzorgd uitziet.

  Mooi zo! Schoonheidsinstituut is een schoonheidssalon in een kapsalon. Hier kun je van top tot teen verwend worden. Eerst even heerlijk op de stoel liggen voor een gezichtsbehandeling, een massage, het harsen van je bovenlip of het epileren van je wenkbrauwen en daarna meteen door voor een pedicure. Met mooie gelakte teennagels neem je daarna plaats bij de kapper en laat je je heerlijk verwennen met de was-massage en een nieuwe coupe. Afsluitend nog een bescheiden make-up en je kunt er weer tegenaan!

  Flexibel
  We houden altijd tijd vrij voor klanten die op het laatste moment besluiten dat het tijd is voor een behandeling. Je hoeft niet 6 weken van tevoren te beslissen of je wenkbrauwen geëpileerd moeten worden of dat je toe bent aan een pedicure. Meestal kun je bij ons al binnen enkele uren terecht.

  Huidproblemen aanpakken
  De salon biedt ook oplossingen voor huidproblemen, zoals acne-behandelingen, pigmentbehandelingen en een scala aan anti-agingbehandelingen. Na een huidanalyse kunnen we doelgericht een oplossing zoeken voor jouw probleem. Deze oplossing kan bestaan uit een losse behandeling, een serie behandelingen, een consult met de cosmetisch arts of het gebruik van de juiste producten thuis.

  Workshops en opleiding
  In de salon worden ook workshops en trainingen gegeven, waaronder make-upworkshops, die voor iedereen toegankelijk zijn. Welke kleuren staan het beste bij jouw ogen? Hoe kun je heel snel een verzorgde dagmake-up aanbrengen en hoe maak je ‘smokey eyes’?
  Mooi zo! Schoonheidsinstituut biedt ook een ­opleiding in de schoonheidsverzorging aan, waarmee cursisten voorbereid worden op het op een professionele manier uitoefenen van het beroep.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply