Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Topsport voor je huid
  Rate this post

  Wees eens eerlijk: jij baalt ook van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom jouw ogen, mond en kin. Je merkt daarnaast dat jouw huid ruwer, dunner en droger wordt. Wanneer je oude foto’s tegenkomt, is er een duidelijk verschil met nu en dat terwijl je van binnen voor jouw gevoel niets veranderd bent!

  Toch is er geen ontkomen meer aan: jouw huid wordt ouder. Dat is natuurlijk niet vreemd, want je huid krijgt gedurende je leven een hoop te verduren. Van wisselende weersomstandigheden tot luchtvervuiling, wondjes, vuil, bacteriën en stress. Het zijn allemaal invloeden waar je niet aan kunt ontkomen en dus leg jij je erbij neer, want rimpels en oneffenheden horen nu eenmaal bij ouder worden, toch?

  Bindweefselmassage
  Dat hoeft niet! Je hebt vast weleens van de term ‘bindweefsel’ gehoord. Dit is de laag tussen je spieren en huid en het bevat veel collageen- en elastinevezels. Als je jong bent, bestaat jouw huid uit goed functionerend bindweefsel, maar naarmate de huid ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine af. Je huid wordt slapper, met als resultaat die vervelende rimpels en plooien. Een huidverbeterende bindweefselmassage kan ervoor zorgen dat jouw huid er beter én jonger gaat uitzien.

  Jonger, gladder én steviger
  Een slechte doorbloeding is een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering. Door middel van een bindweefselmassage kun je de doorbloeding verbeteren en stimuleren. Carola van der Poel is schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in huidverbetering en noemt een cosmetische bindweefselmassage topsport voor je huid: ‘Het is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om de onderliggende vezels van de huid te stimuleren. Door een stevige massage van het gezicht en het lichaam raakt de huid beter doorbloed en kunnen afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen- en elastinevezels gestimuleerd en ziet de huid er jonger, gladder en steviger uit. Daarnaast wordt het opnamevermogen van de huid verbeterd, zodat ook de huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht een beter effect hebben.’

  Huid in balans
  Carola past in haar praktijk, naast bindweefselmassage, ook andere technieken en cosmetische ingrediënten toe die bijdragen aan het verbeteren van de huid: ‘Mijn behandelmethode is gebaseerd op het in balans brengen van de binnen- en buitenkant van de huid. Een mooie huid komt immers van binnenuit! Naar aanleiding van een uitgebreid en gratis intakegesprek combineer ik verschillende behandeltechnieken met de juiste cosmetica en voedingsadviezen, zodat ik je weer kan laten stralen.’

  Bindweefselmassage voor het gezicht kan een oplossing bieden voor:
  – rimpels
  – littekens
  – plaatselijke vetophopingen
  – acne
  – bleke rokershuid
  – slechte doorbloeding

  Tip van Carola
  Voor een optimaal resultaat wordt de cosmetische bindweefselmassage uitgevoerd in kuurverband. De behandeling vindt minimaal 1 keer per week plaats in een tijdsbestek van 6 weken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply