Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Totaalaanpak voor jouw houdingsklachten
  Rate this post

  Als je vermoeid raakt (om wat voor reden dan ook), ben je geneigd om voorover te buigen. Je gaat bollen in je rug. Je schouders hangen naar voren. Je bekken kantelt achterover. Je spieren verslappen. Waardoor je als het ware ‘hangt’ in je lichaam.

  Hierdoor kan er van alles veranderen: je borstspier verkort, je rugspieren verzwakken, je schouderblad draait naar voren en omhoog, waardoor zenuwen en bloedvaten naar je arm minder ruimte krijgen. Je buikspieren verzwakken, waardoor meer kans op instabiliteit in de romp. De knieën overstrekken, waardoor been- en voetspieren verzwakken.
  We zien in onze praktijk veel patiënten met een verkeerde houding: slijmbeursontsteking in de schouder, lagerugklachten, knieklachten, ischias, hielspoor. En dan noem ik er nog maar een paar.
  Vermoeidheid kun je voorkomen door je lichaam belastbaarder te maken. De fysiotherapeut kan je helpen te zoeken naar de juiste balans in jouw persoonlijke belasting en belastbaarheid. De podologe zal kijken naar de juiste houding en stand van je voet, en geeft advies over eventuele voetklachten. De Cesartherapeute zal je helpen met het aannemen van de juiste houding in de voor jou verschillende situaties. Zo helpt teLIJF je in een totaalpakket te werken aan de juiste balans. Op deze manier leer je zo goed mogelijk om te gaan met jouw persoonlijke mogelijkheden en krijg je inzicht in wat te doen met jouw zelfherstellende vermogen.
  Met 1 tot 3 afspraken kunnen wij je vaak al een flink eind op weg helpen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Wij werken zonder wachtlijst. Bel ons voor een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply