Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Total body workout in 20 minuten
  4/4 - (1 stemmen)

  Wie wil dat nou niet: een strakkere huid, een gestroomlijnder lichaam, sterkere spieren en minder vetweefsel. Vooral wanneer je niet van sporten houdt of geen zin hebt om uren in de sportschool door te brengen, lijkt het een utopie.

  ‘De sleutel tot een gezond en fit lichaam dat in balans is, is een actief lichaam’, weet Petra Kenter van Bodytec Point. ‘Maar omdat het leven al druk genoeg is en tijd tegenwoordig onbetaalbaar, is de Miha Bodytec de perfecte manier voor een total body workout. In slechts twintig minuten train je, door middel van elektronische spierstimulatie (EMS), alle grote spiergroepen van armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug tegelijk intensief en effectief. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren zoals bijvoorbeeld de bekkenbodem. Op die manier train je 90% van de spiervezels in tegenstelling tot een traditionele training waarbij je ongeveer de helft bereikt: en daar ben je dan ook nog eens veel meer tijd aan kwijt. Bij Bodytec Point train je tegelijkertijd agonistiche als de antagonistische spieren, dus de buigers en de strekkers. Dat levert zo’n tijdswinst op, dat je na 20 minuten klaar bent met je training.’

  Uniek concept
  ‘Bodytec is een uniek concept dat voor bijna iedereen geschikt is. Je kunt de oefeningen aanpassen aan leeftijd, conditie en medische beperkingen. Het is belangrijk dat jij je er prettig bij voelt. Daarom bespreken we ook je doelen: wil je bijvoorbeeld gespierder worden of juist vet verliezen of van je lage rugpijn af? Je traint altijd op afspraak, met maximaal twee personen, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Omdat het maar twintig minuten duurt, is het een fijne manier van sporten, zelfs wanneer je niet zo sportief bent ingesteld’, lacht Petra.

  Ervaar het zelf
  ‘Hoe het werkt? Heel eenvoudig: je draagt een speciaal onderpakje waarover je een vest met elektrodes aantrekt en banden om je armen, benen en billen krijgt en wordt je aangesloten aan de Bodytec. Door bepaalde oefeningen te doen, worden je spieren aan het werk gezet. Dat is overigens geen vervelend gevoel hoor, je ervaart een prikkel die zowel de huid als de spieren activeert. Het wordt bijvoorbeeld ook als extra training gebruikt door topsporters of modellen zoals onder anderen Usain Bolt en Sylvie Meis.
  Eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren om te voelen hoe het werkt. Sporten was nog nooit zo leuk! Ben je nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply