Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Total body workout in 20 minuten
  4/4 - (1 stemmen)

  Wie wil dat nou niet: een strakkere huid, een ­gestroomlijnder lichaam, sterkere spieren en minder vetweefsel. Vooral wanneer je niet van sporten houdt of geen zin hebt om uren in de sportschool door te brengen, lijkt het een utopie.

  Welzijnspraktijk Hooigracht biedt sinds kort individuele trainingen aan met de Miha Bodytec apparatuur. Miha Bodytec is ideaal voor mensen met een druk bestaan en weinig tijd. Met Miha Bodytec doe je namelijk een zeer efficiënte workout in 20 minuten tijd. Bij elke oefening die je doet, worden elke keer alle spiergroepen intensief getraind (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) door ­middel van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS). Dit geldt ook voor dieper gelegen spieren. Het is ook ­mogelijk om extra accenten te leggen waar nodig. Het resultaat: een afname van het verpercentage en ­gewicht, het bevordert spiergroei, versnelling van de ­stofwisseling, verbetering van de figuurcontouren en ­verbetering van het uithoudingsvermogen en de conditie.

  Bij je thuis of buiten
  Welzijnspraktijk Hooigracht komt ook met de Miha Bodytec apparatuur bij je thuis in de omgeving Haaglanden. De training kan zelfs buiten gegeven worden. Het enige wat er nodig is is een stopcontact.

  Over Welzijnspraktijk Hooigracht
  ‘Uw Body and Mind in Balance!’: dat is de missie van Health Coach Roxanne Springer, eigenaresse van Welzijnspraktijk Hooigracht. In haar praktijkruimte op de Hooigracht in Den Haag coacht zij haar cliënten in het gezonder maken van hun leef- en eetpatroon en creëert zij voor haar cliënten Health Coaching programma’s op maat.
  Uitgangspunt van de programma’s is ‘een betere gezondheid, een beter / slanker figuur, meer energie, meer beweging en motivatie’. Haar kracht zit in de zeer persoonlijke en intensieve begeleiding die zij biedt. Naast de afspraken die je met haar hebt, is ze voor haar cliënten dagelijks bereikbaar voor vragen en/of tips. Wat haar werkwijze tevens uniek maakt is, dat zij met haar cliënten mee naar de supermarkt gaat om hun ‘inkoopgedrag’ te analyseren en vervolgens concrete tips te geven hoe dit efficiënter en gezonder kan. Ook werkt ze met haar klanten aan timemanagement op het gebied van leefstijl. Roxanne: ‘Mensen werken hard, zijn druk met hun gezin en hebben een druk sociaal leven. Wat ik veel zie gebeuren is dat een gezonde leefstijl daardoor op een ‘zijspoor’ komt te staan. Dit is zonde en helemaal niet nodig. Ik denk met mijn cliënten mee en werk met hun aan efficiënte en gezonde weekschema’s, waarvan voeding een belangrijk onderdeel is.’

  Meer informatie
  Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten en/of een afspraak maken? Neem dan contact op Tevens is er de ­mogelijkheid om je aan te melden voor de kosteloze ‘lichaams- en voedingsanalyse’ bij Roxanne in de praktijk, exclusief voor lezers van ForYou Magazine.

  Maak een afspraak voor een gratis individuele proefles en kennismaking met de Miha Bodytec en ontvang 15% korting op een 20-rittenkaart!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply