Rate this post
 • Totale lichaamsverzorging voor jou
  Rate this post

  Wij bieden onder andere huid- en gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, handverzorging, voetverzorging, voetreflextherapie, wellnessmassage, microdermabrasie, permanente make-up en de Contour Wrap.

  Huidverzorging
  Het binnengaan bij De Bron van Hattem voelt aan als een adempauze na een drukke dag. De sfeer is fris en straalt rust uit. Je kunt producten van Ariane Inden uitproberen, ruiken en voelen. Jouw eigen beleving, tastbaar en testbaar. De behandeling wordt uiteraard gegeven door een ­professionele schoonheidsspecialiste.

  Voetreflextherapie
  Je voeten maken meer kilometers dan de gemiddelde auto. Regelmatig onderhoud wordt aanbevolen. Je voeten zijn de ‘spiegel’ van jouw lichaam en geest. Voetreflextherapie kan een remedie zijn tegen allerlei klachten. De behandelingen worden uiteraard gegeven door een professionele pedicure of voetreflextherapeute. Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten van Pedicures en Alessandro.

  Wellnessmassage
  Iedereen heeft wel eens het gevoel dat de balans om welke reden dan ook eventjes weg is. Dan is het tijd om eventjes naar jezelf te luisteren. Wie dat van tijd tot tijd doet, staat evenwichtiger in het leven. De behandeling wordt uiteraard gegeven door een professionele wellnessmasseuse.

  Permanente make-up
  Er op elk moment van de dag verzorgd uitzien zonder uren voor de spiegel te staan? De Bron van Hattem maakt het mogelijk met permanente make-up. Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Bij permanente make-up worden eyeliners, lip-liners of wenkbrauwen gecreëerd die drie tot vijf jaar blijven zitten. Tijdens het sporten, na het zwemmen, als je ’s morgens opstaat of door weer en wind loopt: je make-up loopt nooit meer uit!

  Contour Wrap
  Afvallen in slechts luttele momenten! De Contour Wrap is een ideale methode om je dieet te ondersteunen, omdat je in slechts enkele momenten veel centimeters kwijtraakt. Je wordt gewikkeld in elastische windsels die vooraf gedrenkt zijn in een warme en mineraalrijke zeeklei-oplossing. Je huid wordt gerevitaliseerd en je voelt je na een behandeling als herboren. De contour Wrap is ook toepasbaar op specifieke probleemgebieden. Het beste resultaat wordt verkregen als de behandeling in kuurvorm wordt ondergaan.

  Handverzorging
  Op een natuurlijke wijze laten we je handen en nagels mooi en verzorgd zijn met de producten van Alessandro.

  Wimperextensions
  Voor mooie, lange wimpers, als je het een gedoe vindt om ’s ochtends mascara aan te brengen en die ’s avonds weer eraf te halen.

  Overige mogelijkheden
  Ook duobehandelingen zijn mogelijk: gezellig samen met je vriendin in de watten gelegd worden! Verder houdt De Bron van Hattem make-upworkshops.

  De Bron van Hattem is geopend van maandag tot en met zaterdag, en is op afspraak zelfs ’s avonds te bezoeken. Er wordt gewerkt met producten van Ariane Inden en ­Alessandro. De Bron van Hattem is een leerbedrijf, en leidt jaarlijks stagiaires op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply