Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Totale verzorging voor de zomer
  Rate this post

  De zomer komt er weer aan, en daar hoort natuurlijk een totale verzorging bij. Bij ­Diamond Smile ben je aan het juiste adres. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

  Visagie
  Onze gediplomeerde visagist is op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van visagie. Daarnaast verkoopt Diamond Smile verschillende make-upproducten, speciaal voor de blanke, getinte en donkere huid.

  Wimperextensions
  Dit zijn extensions die per haartje aan jouw eigen wimper wordt bevestigd door middel van een speciale lijm. Door de wimperextensions krijg je tot 3 weken een mooie, vollere look en heb je geen mascara meer nodig.

  Voedingsadvies / afslanken
  Wil je je eetpatroon veranderen, dan kun je kiezen voor voedingsadvies. Onze diëtiste geeft aan wat bij jou past en hoe je dit het beste kunt toepassen. In combinatie met een trainingsprogramma kom je op jouw streefgewicht.

  Gelnagels / Gellac
  Mooie gelnagels voor de zomer? Dat kan! Je kunt kiezen voor naturel tips, French manicure of nail art. Ook hebben wij de nieuwe zomerkleuren Gellac.

  Tanden bleken
  Bij Diamond Smile kun je jouw tanden geheel pijnloos en veilig laten bleken. Na 30 minuten zijn je tanden 2 tot 8 tinten lichter. Dit gaat met behulp van non-peroxide bleekgel.

  Workshop visagie
  Diamond Smile geeft make-upworkshops voor dames die interesse hebben in het aanbrengen van de juiste make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply