Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Train je lichaam in slechts 15 minuten
  Rate this post

  Je bent moe na een lange dag werken en dan moet je ook nog een uur naar de sportschool… Het is soms lastig om de juiste motivatie te vinden om dat strakke lijf te krijgen en te houden. Met Wav-E train je je lichaam in maar 15 minuten!

  Wav-E heeft de perfecte oplossing voor fitness en algemene trainingen. Het geeft snelle, effectieve en zichtbare resultaten en verlaagt het gewicht en het vetpercentage. Je spieren worden op een zachte manier geprikkeld, waardoor je fysieke kracht en uithoudingsvermogen verhoogd worden.

  1. Spieropbouw
  De groei van kracht komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% groei aan spiervezels (bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-E voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainingsintensiteit. Hierdoor is je training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

  2. Reducering van het vetpercentage
  Door de toename van spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens én kort na je training, maar ook gedurende de
  weken daarna. Hoe meer spiermassa, hoe hoger je ruststofwisseling, wat leidt tot een aanzienlijk hoger calorieverbruik per dag.

  3. Afslanken / modelleren
  Dat spiertraining de cardiotraining gaat vervangen als het om afvallen gaat, is inmiddels een bekend fenomeen. Waar je bij intensieve cardiotraining een bepaald aantal calorieën op slechts die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename van spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor kom je niet alleen op het juiste gewicht, maar breng je ook jouw lichaam weer in topvorm!

  4. Verhelpen / preventie rugklachten
  85% van de mensen heeft of krijgt wel eens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rugspieren en buikspieren sterk en stabiel te houden. Eén keer per week een training volgen met de Wav-E zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als dé preventietool bij rugklachten!

  5. Bescherming van passieve structuren
  Intensieve training met gewichten veroorzaakt veel stress voor passieve motorische eenheden, zoals banden, pezen, kraakbeen en botten. De slijtage die optreedt bij intensieve trainingen verschijnt niet bij elektrostimulatie.

  Deze hoogeffectieve trainings­methode wordt al jarenlang toe­gepast in de revalidatie en topsport. Wetenschappelijke onderzoeken hebben deze hoge werkzaamheid bewezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply