Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Train je lichaam in slechts 15 minuten
  Rate this post

  Vermoeid na een lange dag werken en dan nog een uur naar de sportschool: het is soms lastig om de juiste motivatie te vinden om dat strakke lijf te behalen en te behouden. Toch verdwijnt die behoefte niet. Met Wav-e train je je lichaam in maar 15 minuten!

  In februari 2016 is Wav-e Studios Deventer van start gegaan. Wav-e is een revolutionaire manier van bewegen: snel, doeltreffend en doelgericht. Mensen die weinig tijd hebben en sporten niet leuk vinden, hebben nu geen excuus meer om niet aan hun gezondheid en lichaam te werken!

  Elektronische spierstimulatie
  Dankzij Wav-e-stimulatie is het nu voor het eerst mogelijk om het gehele lichaam in slechts 15 minuten te trainen. De Wav-e maakt gebruik van elektronische spierstimulatie, waarbij een golf aan impulsen naar de spiergroepen wordt gestuurd. Bij traditionele oefeningen is het fysiek niet mogelijk om meerdere spiergroepen tegelijkertijd te trainen. De Wav-e trainingsmethode zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om je trainingen te verdelen over meerdere dagen in de week, aangezien de resultaten met slechts 15 minuten per week worden behaald. Deze total-body-training versterkt, modelleert en verstevigt je lichaam!

  Afslanken
  Dat spiertraining de cardiotraining gaat vervangen als het om afvallen gaat, is inmiddels een bekend fenomeen. Waar je bij intensieve cardiotraining een bepaald aantal calorieën op slechts die dag verbrandt, ligt dat bij spieropbouw heel anders. Door de toename van spiermassa neemt ook de verbrandingsmotor toe. Hierdoor verbrand je niet alleen meer calorieën tijdens én kort na je training, maar ook gedurende de weken daarna. Hoe meer spiermassa, hoe hoger je rustmoment, wat dus leidt tot een betere stofwisseling.

  Spieropbouw
  De Wav-e-stimulatie wordt door jou en je trainer gestuurd. Jij bepaalt welke spiergroepen extra aandacht verdienen en welke delen van het lichaam geaccentueerd moeten worden. De groei van kracht komt voornamelijk doordat je spiervezels groeien. In plaats van 30% groei aan spier­vezels (bij traditionele trainingen) zorgt de Wav-e voor 70% aan ontwikkeling van spiervezels bij dezelfde trainings­intensiteit. Hierdoor is je training niet alleen efficiënt, maar ook optimaal!

  Rugklachten aanpakken
  85% van de mensen heeft of krijgt wel eens te maken met rugklachten. Het is dan ook raadzaam om de rugspieren en buikspieren sterk en stabiel te houden. Dit kan door middel van een fysiotherapeut, maar die oefeningen worden na de behandeling snel weer vergeten. 2 keer per 10 dagen een training volgen met de Wav-e zorgt niet alleen voor een beter figuur, maar dient ook als preventie en verhelping van rugklachten!

  Resultaten
  De trainingsmethode zorgt voor merkbare resultaten:
  – spiercontouren
  – aansterken van de spieren
  – verhelpen van klassieke rugproblemen
  – reducering van het vetpercentage
  – verhoging van de stofwisseling
  – reducering van cellulitis
  – vermindert / verhelpt incontinentie
  – toename van spierflexibiliteit

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply