Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Trainen in je (mantel)pak
  Rate this post

  Alles leuk en aardig dat sporten, maar je hebt geen idee hoe jij dat in je drukke schema in moet passen. Met een flinke work-out, inclusief omkleden en douchen, ben je op zijn minst een half dagdeel kwijt. Maar toch blijft het aan je knagen, want juist omdát je het zo druk hebt, is het éxtra belangrijk om je conditie op peil te houden.

  Het beeld dat jij waarschijnlijk hebt over een pittige training is dat je je flink in het zweet moet werken. Maar weet je dat dat helemaal niet per se nodig is? De fit20-training is daar het overtuigende bewijs van. Doordat de apparaten op een hoge weerstand zijn ingesteld, je op een laag tempo traint en de speciaal gekoelde omgevingstemperatuur slechts 17 graden is, geeft je lichaam geen zweetprikkel door en kun je de oefeningen gewoon in de kleding, die je die ochtend had aangetrokken, uitvoeren. Je raakt geen energie kwijt aan temperatuurregulatie en daardoor spendeer je al je energie aan je inspanning, zodat je lichaam vet gaat verbranden. In slechts twintig minuten werk je, onder persoonlijke begeleiding van de trainer, het hele programma af. Hierdoor verbeteren je spierkracht, snelheid, cardiovasculaire conditie, zuurstoftransport, suiker- en vetstofwisseling, botten, energie, hormonaal profiel, hersenen, afweersysteem en herstelvermogen, lichaamshouding en figuur, lenigheid, concentratie en stressbestendigheid. Je resultaten worden bijgehouden in een speciale app, zodat je vooruitgang inzichtelijk wordt gemaakt.

  Efficiënt
  Omdat de training slechts twintig minuten duurt, je geen sporttas hoeft in te pakken, je je niet hoeft om te kleden en te douchen, besteed je je tijd heel efficiënt. Als je je training inplant voor je werkdag begint of tijdens de lunchpauze kun je daarna gewoon weer verder.

  Gratis ervaren
  Ben jij nog niet overtuigd van het fit20-concept? Vraag dan een gratis kennismaking aan. De kans is groot dat jij daarna nooit meer iets anders wilt!

  Voordelen fit20
  – Altijd persoonlijke begeleiding
  – Complete gezondheidstraining in 20 minuten per week
  – Geen gedoe: omkleden en douchen niet nodig

  Over fit20 Eindhoven
  De studio’s van fit20 in Eindhoven worden geleid door Emiel en Laura Bechtold. ‘We willen onze klanten met de fit20-methode op een goede en verantwoorde manier triggeren om steeds nét iets verder te gaan dan ze zelf denken te kunnen’, vertelt Emiel. ‘En dat willen we doen voor een breed publiek, dus ook voor mensen die weinig met sporten hebben. Mensen die het concept niet kennen, denken nogal eens: ‘Fit worden in 20 minuten: dat kan toch niet werken? En je hoeft je niet eens om te kleden?’ Tegen hen zouden we willen zeggen: ‘Kom het eens ervaren!’ Na afloop zijn ze dan meestal verbaasd dat het inderdaad anders kan!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply