Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Trakteer jezelf!
  Rate this post

  Weet je wat zo fijn is aan de zomer? Het geeft bijna een wellnessgevoel met die zon op je gezicht terwijl je ontspannen achterover kunt leunen in een heerlijke strandstoel. Nee, dan is deze periode van het jaar wel even wat anders. Een koude wind en soms striemende regen in je gezicht doen je diep wegduiken in je jas. De zomer kun je niet terughalen, maar dat wellnessgevoel wel! Is het niet de hoogste tijd om jezelf eens lekker te laten verwennen?

  Lakshmi Lotusbehandeling
  Hoe lekker is het om jezelf tijdens koude dagen of rond de feestdagen te trakteren op een lekkere gezichtsbehandeling? Je zult beslist warm lopen voor de Lotusbehandeling van Lakshmi. Deze 90 minuten durende gezichtsbehandeling wordt helemaal afgestemd op de op jou afgestemde geuren.
  Bij de Lotusbehandeling wordt je huid eerst gereinigd met een reinigingsmilk en een peeling of een lysing. Een peeling of lysing hebben als doel om de dode huidcellen te verwijderen. Een peeling is meer geschikt voor een vette huid, terwijl een lysing vaker gebruikt wordt bij een oudere, verslapte huid of bij acne.
  Je krijgt een warme doek op je gezicht of een vapozone als voorbehandeling voor het verwijderen van onzuiverheden van je huid. Je wenkbrauwen worden geëpileerd en je krijgt een heerlijke gezichtsmassage met marmerpunten. Hierna krijg je een gezichtsmasker en tot slot wordt een verzorgende crème aangebracht die past bij de behoeftes van je huid. De behandeling wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

  Pure producten
  Schoonheidssalon Passion werkt uitsluitend met verantwoorde producten. Zo is het biologische en ecologische merk Lakshmi ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het Verre Oosten en gebaseerd op de duidenden jaar oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Deze kennis is in de producten van Lakshmi gecombineerd met inzichten uit de naturopathie, aromatherapie en de nieuwste kennis uit het hedendaagse cosmetische veld.
  Ook de producten van Sensatia Botanicals zijn 100% natuurlijk, met een organische basis en met een sterke liefde en verbinding met Bali, het land van herkomst.

  Ontspannende verwennerij
  Bij Schoonheidssalon Passion kun je kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen. Elk met hun eigen karakter:
  – Lakshmi reinigende behandeling (45 minuten)
  -Lakshmi mannenbehandeling (60 minuten)
  – Lakshmi beauty concept compleet (120 minuten)
  – Acnebehandeling (60 minuten)
  – Chocolade gezichtsbehandeling (90 minuten)
  – Sensatia Oosterse wellness treatment (90 minuten)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply