Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In trance een gelukkiger leven creëren
  Rate this post

  Bereik een leven waarbij je je over het algemeen krachtig voelt, zodat je de problemen die je tegenkomt met zelfvertrouwen kunt aangaan.

  Op m’n 28ste kreeg ik last van angstaanvallen. Ze leken uit het niets te komen. Ik was net in verwachting van mijn eerste zoon, en mijn vader was een maand eerder overleden. Ik zag angstige beelden en had agressieve gedachten. Vanwege het feit dat ik er ‘normaal’ uitzag en ook ‘normaal’ deed, werd ik door mijn huisarts niet serieus genomen. Daar stond ik dan buiten de huisartsenpraktijk. Wat nu? Ik had het idee dat ik gek werd. Ik voelde me mentaal als een gerafeld touw en mijn leven hing aan een zijden draadje. Intuïtief kwam ik in beweging en jogde elke dag dertig minuten. Ik nam rust voor mezelf en zocht antwoorden in (spirituele) boeken. Het rafelende touw kwam tot stilstand en ik kon me weer regelmatig gelukkig voelen… totdat ik ongeveer vijftien jaar later weer angstaanvallen kreeg.

  Met hypnotherapie pakte ik het toen grondig aan. Mijn angstaanvallen bleken hun basis te hebben in ‘vroege’ onprettige levenservaringen. Ik was daar emotioneel nog steeds mee verbonden. In trance maakte ik me onder begeleiding emotioneel los van de onprettige ervaringen. De angstaanvallen zijn nu verdwenen. Mijn mentale touw is weer stevig en flexibel.

  Hypnotherapie helpt en het boeit mij enorm om ook jou te begeleiden naar een gelukkiger leven. Je bent het waard!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply