Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Trek de wijde wereld in!
  Rate this post

  Waar droom jij van deze zomer? Ga je op vakantie naar een tropisch oord, blijf je vertrouwd in je eigen tuin, bezoek je alle festivals of trek je liever de bergen in? Waar je ook naartoe gaat: als je je niet goed voorbereid, dan loop je tegen allerlei ongemakken aan.

  Stel je eens voor: je beklimt deze zomer de prachtige bergen in Zwitserland. Dan zijn je stadsgympjes natuurlijk geen optie. Wandelschoenen zijn noodzakelijk voor een goede grip tijdens het lopen en het voorkomen van blaren en spierpijn. En bij goede wandelschoenen hoort ademende kleding waarmee je bestand bent tegen kou of neerslag. Na een dag wandelen met een flinke afstand in de benen, heeft je lichaam behoefte aan een goede nacht slaap. Zorg er daarom voor dat je een draagbare lichtgewicht tent bij je hebt en een goede ondergrond, zoals een luchtbed of een self-inflatable matje. Zo wordt jouw nacht in de bergen een ontspannend succes en kun je de dag erna weer talloze kilometers maken.

  Gooi die slippers uit
  Natuurlijk kan het zijn dat jij veel meer neigt naar een heerlijke ontspannen vakantie. De zon op je bol, de kabbelende zee in de branding en jij in een verleidelijke bikini. Dat klinkt goed, maar als je op een dun handdoekje ligt, sta je na een paar uur stijf op. Kies voor een comfortabel ligmatje of een inklapbaar strandstoeltje. Ook erg handig als je lekker een boek wilt lezen. Aan het einde van de dag trek je een luchtig tuniekje aan en strijk je neer op één van de gezellige terrasjes voor een drankje of twee. Gooi die teenslippers maar uit en ontspan. Morgen is er weer een prachtige dag.

  Bestand tegen ieder weertype
  Ook deze zomer is er weer een ruim aanbod festivals waar jij jouw muziekhart tevreden mee maakt! Al tijdens de heenreis ben je goed voorbereid met alle benodigde spullen in jouw bagpack. Eenmaal op locatie loop je verantwoord rond op je Teva’s en geniet je van inspirerende klanken, een heerlijke festivalburger en quality time met vrienden en bekenden. Je hoopt op zon, maar als het regent dan ben jij goed voorbereid met een waterdicht windjack en voor de nacht een bijzettent. Niet te groot, maar wel ruim genoeg om in te slapen samen met je geliefde. En als je dan de volgende dag uitgeslapen uit je tent stapt, ben je klaar voor een nieuwe dag in de buitenlucht!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply