Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Trend watching hair zomer 2017
  Rate this post

  Sonja haar- en huidverzorging is zowel kapsalon als schoonheidssalon met een uitgebreid assortiment aan behandelingen en producten. Zo bieden wij naast passende haarwerken en pruiken ook diverse behandelingen aan op het gebied van afslanken en huidverbetering.

  Voor halflang haar: de knot
  Is je haar lang genoeg om met een elastiekje een hoge paardenstaart te maken en deze een stukje te vlechten? Draai dan je vlecht tot een knot en zet deze vast met een elastiek en haarlak. Ook kun je kiezen voor een knotje laag in de nek. Maak een staart, draai je haar op en zet de knot vast met schuifspeldjes. ­Pieken er een paar plukken uit? ­Perfect! Ook zo creëer je volume en een zomerse look.

  Voorkom haarbreuk
  Als je kiest om je haar textuur te geven met een ­krul- of wafeltang, gebruik dan altijd een beschermend serum. Ook is het aan te raden om je haar niet te borstelen terwijl het nat is, zeker niet als het gaat om het zoute water uit de zee. Nat haar is broos en breekt makkelijker af.

  Een blijvertje: de balayage
  Wat is het?
  Een verftechniek waarmee je stroken van je haar oplicht voor een energieke en zomerse ­uitstraling. Een kus van de zon!

  Wat zijn de voordelen?
  Een balayage geeft nauwelijks uitgroei en is voor bijna iedere haarkleur en ieder haartype geschikt.

  Voor volume
  Je haar föhnen geeft volume. Maar wist je ook dat hoe meer power de föhn heeft hoe sneller je klaar bent én hoe meer volume je creëert? Met behulp van verschillende opzetstukken, geef jij jouw haar iedere dag een metamorfose.

  Bij een bad hair day
  Een bad hair day? Geen paniek! Met een haarband of een sjaal wordt jouw bad hair day moeiteloos verbloemd. Het dragen van een haarband is hip en het kan op allerlei manieren in jouw haar geknoopt worden. Ontdek de zomerse look die bij jou past! Een bijkomend voordeel: als het regent, wordt jouw haar niet nat.

  Textuur
  Het gaat deze zomer om volume. Denk aan een weelderige, speelse knot, ideaal voor de warme dagen en de dagjes op het strand. Een avondje uit? Ook dan kun je kiezen voor textuur. Pak je wafel- of krultang uit de kast en creëer je eigen look.

  Mermaid hair
  Een vrolijke haartrend voor de zomer: ‘mermaid hair’, met roze, groene, turquoise en babyblauwe kleuren. Ook jij kunt eruitzien als een zeemeermin!

  Rainbow hair
  Jouw haar in alle kleuren van de regenboog! ­’Rainbow hair’ zul je de komende tijd steeds vaker zien in het straatbeeld.

  Black hair
  Wij zijn specialist in het ontkrullen ­(ontkroezen of relaxen) van het haar. Het is belangrijk dat ontkrullen vakkundig ­gedaan wordt, zodat het haar niet breekt en droog wordt. Je krijgt dan ook instructies, ­waaraan je je moet houden.
  Naast het ontkrullen of ontkroezen hebben wij ook voor thuis en voor elk haartype de professionele Keracare Black Hair verzorgingslijn om het haar optimaal in conditie te houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply