Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Trend watching met Take C’hair hairstylers

  Rainbow hair
  Jouw haar in alle kleuren van de regenboog! ­’Rainbow hair’ zul je de komende tijd steeds vaker zien in het straatbeeld.

  Voor halflang haar: de knot
  Is je haar lang genoeg om met een elastiekje een hoge paardenstaart te maken en deze een stukje te vlechten? Draai dan je vlecht tot een knot en zet deze vast met een elastiek en haarlak. Ook kun je kiezen voor een knotje laag in de nek. Maak een staart, draai je haar op en zet de knot vast met schuifspeldjes. ­Pieken er een paar plukken uit? ­Perfect! Ook zo creëer je volume en een zomerse look.

  Voorkom haarbreuk
  Als je ervoor kiest om je haar textuur te geven met een krul- of wafeltang, gebruik dan altijd een beschermend serum, zoals Tame Frizz oil van KMS. Is je haar toch beschadigd, laat ons dan een herstelbehandeling met Olaplex doen. Het resultaat is verbluffend! Ook is het aan te raden om je haar niet te borstelen terwijl het nat is; zeker niet als het gaat om het zoute water uit de zee. Nat haar is broos en breekt gemakkelijker af.

  Trends zomer 2017
  Een blijvertje: de balayage
  Wat is het?
  Een verftechniek waarmee je stroken van je haar oplicht voor een energieke en zomerse ­uitstraling. Een kus van de zon!
  Wat zijn de voordelen?
  Een balayage geeft nauwelijks uitgroei en is voor bijna iedere haarkleur en ieder haartype geschikt.

  Trucs
  Voor volume
  Je haar föhnen geeft volume. Maar wist je ook dat hoe meer power de föhn heeft hoe sneller je klaar bent én hoe meer volume je creëert? Met behulp van verschillende opzet­stukken, geef jij jouw haar iedere dag een metamorfose. Onze kappersweten precies met welke producten jij zelf gemakkelijk volume creëert!

  Bij een bad hair day
  Een bad hair day? Geen paniek! Met een haarband of een sjaal wordt jouw bad hair day moeiteloos verbloemd. Het dragen van een haarband is hip en het kan op allerlei manieren in jouw haar geknoopt worden. Ontdek de zomerse look die bij jou past! Een bijkomend voordeel: als het regent, wordt jouw haar niet nat.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply