Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Trends dit seizoen? Eindeloze mogelijkheden!

  Welk werk je ook doet, eigenlijk werkt iedereen wel in meer of mindere mate met de handen. Of je nu veel op het toetsenbord aan het tikken bent, veel moet tillen of ze gebruikt om iets mee te maken. Zo gezien krijgen je handen dagelijks veel te verduren.

  Af en toe je handen, en daarmee jezelf, lekker in de watten leggen is dan ook echt geen overbodige luxe. Bovendien fungeren goed verzorgde handen als een visitekaartje waar je trots op kunt zijn. Maar het kan best lastig zijn bij te houden wat er nu allemaal speelt op nagellakgebied.

  Geef je handen uit handen
  Natuurlijk kun je zelf in de weer met nagellakjes, er zijn vele kleuren op de markt. Maar wanneer je je handen eens een keer uit handen wilt geven, kun je bij een manicure terecht. Het voordeel is dat zij met technieken kunnen werken waardoor je nagellak langer mooi blijft. Bij Gabriella Cosmetics werken we met CND Shellac, een innovatieve techniek op het gebied van langdurige lak. Het lijkt veel op de bekende gellak, met als belangrijkste verschil dat Shellac dunner is en vriendelijker voor de nagel.

  Gemakkelijk in gebruik
  CND Shellac is mild, waardoor er geen sprake is van nagelbeschadiging en het gemakkelijk te verwijderen is. Waar gellak moet worden geweekt en afgevijld, een tijdrovend klusje, is de Shellac na 8 minuten weken in een speciale nagelakremover compleet verdwenen. Groot gebruiksgemak hoeft echter niet in te boeten op de kleurmogelijkheden: je kunt kiezen uit zo’n 150 unieke kleurtjes, die je ook nog eens met elkaar kunt combineren.

  Trends
  Zoveel kleuren kunnen overweldigend zijn. Laat je eens door de volgende trends inspireren:
  – Pastel. Pastelkleuren hebben iets klassieks en zijn modern tegelijkertijd: pastelkleuren zijn tijdloos!
  – De nieuwe lijn van CND Shellac: Autumn Addict. Deze lakjes hebben prachtige aardse kleuren zoals nude, een lichte bruintint, mauve, rood en groen. Perfect voor deze herfst en mooi klassiek, zoals je dit najaar volop ziet.

  Tips!
  Wanneer je je nagels hebt laten doen door een specialist, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Er is een aantal zaken dat je kunt doen om je Shellacnagels langdurig mooi te houden.

  Allereerst is een goede nagelverzorging belangrijk voor gezonde nagels die niet ‘chippen’ (afschilferen). Nagels houd je gezond door goede voeding en voldoende drinken. Maar je kunt ook een handje helpen door de nagels en nagelriemen zo nu en dan in te smeren met olie. Zo blijven ze soepel en ontstaan er minder snel scheuren.

  Soms stoot je ergens tegenaan of ‘chipt’ de nagellak per ongeluk toch. Lak dan meteen de hele nagel met een transparante lak, zodat de nagellak niet verder kan afbladderen en je niet in de verleiding komt te gaan pulken. Worden je nagels te lang? Verkies de vijl boven een schaartje en vijl enkel in één richting. Zo beschadig je de laagjes waaruit de nagel bestaat het minst.

  Andere behandelingen
  Bij Gabriella Cosmetics & Beauty Care kun je ook terecht voor een groot scala andere behandelingen. Een greep uit de mogelijkheden:
  – Mesotherapie
  – Peelings
  – Microneedling
  – Laserontharing
  – Botoxbehandelingen

  Voor uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige beautybehandelingen staan de experts van Gabriella Cosmetics & Beauty Care graag voor je klaar. Gabriella: ‘Omdat we gepassioneerd zijn over ons vak, doen we altijd ons uiterste best voorop te blijven lopen. Dat betekent expertise in de verschillende therapieën en behandelingen, en het gebruiken van innovatieve technieken.’ Of je nu last hebt van een huidprobleem, een verwenbehandeling zoekt of huidveroudering wilt aanpakken, het team heet je van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply