Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé trends voor een prachtige oogopslag
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ’s ochtends mascara aan te brengen en die ’s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimper­extensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ’s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een ­natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. Een van de technieken is de ‘one-by-one-techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht, met behulp van een speciale lijm.  Wil je een nóg vollere oogopslag? Dan zijn er de Russian volume wimpers. 3 tot 8 ultradunne zijden wimpers worden aan één eigen wimperhaar bevestigd. Op deze manier wordt extreem veel extra volume gecreëerd. Wanneer je zelf niet zoveel wimpers hebt, is deze techniek perfect voor jou, want door de Russian volume zijn je wimpers ook aan de uiteinden nog mooi vol. Omdat er veel dunne haartjes worden gebruikt, is het resultaat heel natuurlijk.
  Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de microblading-techniek. Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

  Nieuwsgierig geworden? Maak dan een aspraak met allround make-upartiest, schoonheids­specialist en wimperstylist Jane de la Fosse!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply