fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Trots op mijzelf!’

  Ik ben niet iemand die graag in de schijnwerpers staat. Ik zou daarom niet uit mijzelf in een magazine gaan staan. Maar wat een eer dat Roos, mijn ­Cambridge Weight Plan-consulente, mij hiervoor vroeg. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik trots op mijzelf ben. Vandaar dat ik erin toegestemd heb om mijn verhaal te delen. Ik zie dit artikel echt als een schouderklopje voor mijzelf.

  Ik, Marieke op den Kelder, ben 30 jaar en val nu voor de 2de keer af met Cambridge Weight Plan. Ik heb het CD-500 programma 6 jaar geleden onder begeleiding van Roos gedaan. Ik was veel in gewicht aangekomen nadat ik op mijn 19de met mijn huidige man ben gaan samenwonen. Op een gegeven moment was ik de overtollige kilo’s zat en kwam ik in aanraking met Roos. Een lieve vrouw, waar ik een klik mee had. Ik verloor in korte tijd 26 kilo en wat was ik blij! Het lukte me om het gewicht dat ik bereikt had een jaar lang stabiel te houden. Want ja, eerlijk is eerlijk, dat is dan wel de volgende uitdaging!

  Mijn man en ik wilden graag kinderen. Helaas ging dat niet vanzelf en belandden we in een zwaar traject van ­medicijnen en IVF-behandelingen. Emotioneel vergde dit veel van mij en in combinatie met de medicijnen kwam ik toch weer in gewicht aan. Toch was dit het allemaal waard: na een voorspoedige zwangerschap werd onze prachtige zoon geboren. Wat een blijdschap en geluk! Helaas kreeg ik een postnatale depressie, wat invloed had op mijn gewicht. Na mijn herstel ging ik weer vol goede moed en plezier aan het werk. Maar helaas van korte duur. Vorig jaar kreeg ik een rughernia. Wederom volgde een moeilijke periode. En ja… ik ben toch die emotie-eter en kwam nog meer aan. Ook dit hebben mijn man en ik samen overwonnen en nu was het tijd voor een positieve vibe. Tijd om mijzelf weer goed en mooi te voelen.

  Aangezien ik zeer tevreden was over CWP en Roos, heb ik opnieuw bij haar aangeklopt. Ik was welkom om terug te komen. Ditmaal hebben we gekozen voor de CD-800. Ik krijg zo meer energie binnen en eet dagelijks 2 CD-maaltijden + 1 reguliere maaltijd. Mijn zoontje heeft niet in de gaten dat ik een dieet volg en ik leer om op de goede voeding te letten. Ik ben inmiddels weer 18,4 kilo lichter. Ik vind het prima vol te houden, mede dankzij de goede begeleiding.

  Ik geniet van alle complimenten die ik krijg en ook van het feit dat ik steeds kleinere kledingmaten pas. Ik ben een nieuw mens met een nieuwe kledingstijl. Mijn streef-gewicht is bijna behaald en dan sta ik wederom voor de uitdaging om dit gewicht vast te gaan houden. Dit gaat mij zeker lukken!
  – Marieke

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply