Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Trouwen in stijl
  Rate this post

  Trouwen in een villa die ooit gebouwd is als blijk van liefde van een man voor zijn vrouw? Trouwen in een villa met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1880? Trouwen in een villa met monumentale ornamenten en kroonluchters aan het plafond en een romantisch prieel in de binnentuin?

  Villa Clementine is een prachtig historisch herenhuis in het hart van Waterland. In 1880 bouwde de heer Brantjes de villa als geschenk voor zijn echtgenote, Clementine. Na een grote restauratie heeft het rijksmonument in mei 2016 zijn deuren geopend om te dienen als exclusieve trouw- en evenementenlocatie.

  Historie
  Het unieke historische pand heeft een grootse restauratie en renovatie ondergaan. Er is nieuw leven het herenhuis ingeblazen, waardoor onder andere de prachtige monumentale ornamenten weer schitteren als nooit tevoren. Wanneer je de villa binnenstapt, voel je de historie en hoe rijk mevrouw Clementine zich gevoeld moet hebben toen ze hier woonde.
  Aan de villa bevindt zich een grote, lichte serre, die grenst aan de bijzondere binnentuin en toegankelijk is via de grote zaal beneden. Deze ooit zo chique binnentuin is in oude staat hersteld en aangelegd, compleet met romantisch prieel.

  Klassiek en romantisch
  De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch, en alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat er zowel kleine als grote ruimtes zijn, leent de villa zich voor elke gelegenheid, zoals een jubileum, verjaardags- of bedrijfsfeest, maar ook productpresentaties, lezingen of uitvaarten. Alles is mogelijk!

  Trouwlocatie
  Villa Clementine is door de gemeente Purmerend aangewezen als officiële trouwlocatie. Het is daardoor mogelijk om jullie complete huwelijksdag te vieren in de villa en de prachtige aangrenzende binnentuin. Van het klaarmaken in de Dames- en Herenkamer en het ja-woord tot de borrel, van een walking dinner tot een barbecue, van shared dining tot een chique drie-, vier-, of vijfgangendiner en van een romantische fotoshoot tot een knallend avondfeest: het kan allemaal!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply