Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Trouwplannen? Dan is dit wat voor jou!
  Rate this post

  Eindelijk is het zover: jij gaat trouwen! Op deze dag wil je er uiteraard fantastisch uitzien. Ik kan je zeker hierbij helpen. Het is een aanrader om 2 maanden voor het trouwen permanente make-up te laten aanbrengen, zodat het volledig genezen is op de grote dag. Geen zorgen op de bruiloft hoe de make-up zit: wie wil dat nou niet? Als je een traantje moet wegpinken, blijft de eyeliner zitten zonder een uitloop. De wenkbrauwen zien er de gehele dag geshapet uit, en als je je aanstaande man een kus geeft, dan heeft hij geen lippenstiftafdruk. Wat wil je nog meer?

  Vind je het toch nog te spannend om permanente make-up te plaatsen net voor de bruiloft, dan is er altijd een mogelijkheid om je door mij op te laten maken. Mijn doel is jou te laten stralen. Ik vind het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid gebeurt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van dat moment.
  Tip: voor het mooiste resultaat raad ik aan om 3D-wimper­extensions in mijn salon te laten plaatsen om zo jouw ogen volledig te laten stralen. Ik breng de wimperextensions aan zonder schade aan jouw eigen wimpers! Wenkbrauwen Mijn techniek voor de wenkbrauwen is de ‘haartjestechniek’. Deze techniek staat zo dicht mogelijk bij het natuurlijke beeld van de wenkbrauwen. Er worden fijne haartjes getatoeëerd in de pigmentkleur die het meest past bij jouw huidskleur en haarkleur. Tevens kan er ook een schaduw bij toegepast worden, om de wenkbrauw wat voller te laten ogen, waardoor je een 3D-beeld krijgt. Eyeliner Je kent het probleem wel: je make-up loopt uit of komt ­tegen de bovenkant van je oogkas. Of je ene eyeliner­staartje staat niet gelijk met het andere. Maar vanaf nu is het probleem opgelost met de permanente make-up eyeliner voor zowel boven als onder het oog. Ik luister naar jouw wensen en geef dan advies. Ik beoordeel de vorm van het oog en adviseer welke eyeliner het beste jouw ogen accentueert. Er kan eventueel gebruik gemaakt worden van een extra kleuraccent boven de eyeliner, om de eyeliner nog meer te kunnen laten stralen.

  Lippen
  Heb je altijd al gedroomd van mooie, ronde, symmetrisch gepigmenteerde lippen die niet afgeven en uitlopen? Dat maak ik mogelijk voor jou. Het is zelfs ook mogelijk om de lip iets groter te maken dan die van oorsprong is, zonder dat je het ziet. Tevens kan ik een kleine highlight plaatsen rond de lippen, waardoor die sprekender naar voren komen. De kleurkeuze van de lippen is breed: het kan een mooie, zachtroze Labello-kleur worden tot diep- of felrode kleur. Ik zal je adviseren welk seizoens-/ huidtype je bent, en aan de hand daarvan heb ik een basis van pigmenten die mooi bij jou passen.

  Laat je vakkundig helpen. Het is tenslotte jouw gezicht!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply