Rate this post
 • Trouwringenshowroom van Alkmaar verhuisd
  Rate this post

  De trouwringenshowroom van Juwelier van Beers is kortgeleden verhuisd van de Hekelstraat naar de Schoutenstraat 13 in Alkmaar. Na 5 jaar op de Hekelstraat te hebben gezeten, waren wij toe aan een uitbreiding en een nieuwe uitdaging.

  De oude winkel was een gezellig, sfeervol pand met veel karakter, maar helaas met een hoop gebreken, tot lekkage aan toe… Vandaar dat wij met spoed op zoek zijn gegaan naar een nieuwe locatie. Dit was een hele uitdaging, maar wel een leuke. Onze nieuwe showroom is ruimer ingericht, waardoor het gemakkelijker is om door de collectie heen te lopen.
  Wij werken in onze showroom alleen maar met voorbeeldringen (dummy’s). We hebben daarom de keuze gemaakt om niet meer met vitrinekasten te werken, waarbij alles achter slot en grendel staat, maar alles vrij opgesteld, zodat de klant zelf de trouwringen kan pakken zonder dit aan ons te vragen. We merken dat klanten dit fijn vinden, omdat ze rustig kunnen rondkijken. Wanneer ze geholpen willen worden, kan dit uiteraard en lichten wij graag de betreffende trouwring toe met de benodigde informatie.
  Ondanks dat wij met dummy’s werken, werken wij toch met een gesloten deur. Bij een bezoek aan Juwelier van Beers wordt de deur geopend door de heer Van Beers, na een druk op de deurbel. De veiligheid staat bij ons centraal.
  Naast de trouwringencollectie, biedt de nieuwe winkel meer mogelijkheden, waaronder een groot reparatieatelier achter de winkel. Hier kunnen klanten ook terecht voor reparaties en nieuwe ontwerpen. Deze worden door Ruben van Beers, zelf ook goudsmid gemaakt. Hij kan oude sieraden repareren maar ook nieuwe sieraden maken van oude sieraden. Van Beers: ‘Veel trouwringen worden gemaakt van eigen goud. De kosten zijn daardoor een stuk lager en het is een uniek en speciaal ontwerp.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply