Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Try It and Love It
  4/4 - (2 stemmen)

  Na een ingrijpende operatie was ik aangekomen en onzeker geworden. Ik wist niet hoe dit te veranderen, maar ik wilde wel graag. Voor mijn uiterlijk en vooral mijn innerlijk. Mijn conditie was goed, door het sporten, maar ik toch had ik het gevoel dat ik iets miste. Maar wat, wist ik niet.

  Ik zag het programma van Ziejestralen.nl, en mijn eerste indruk was ‘alweer een dieet’. Zal ik dat wel volhouden? Maar het was geen dieet; het was juist leren om meer te eten. Ik kreeg veel steun en begeleiding en stap voor stap succes.
  Ik at te weinig tijdens en na het sporten en ik dronk te weinig water, en leerde mijn voeding aan te passen aan mijn dagelijks leven. Mijn resultaat is super! Ik ben afgeslankt, heb meer energie en ben zelfverzekerder. Ik durf zelfs voor een groep te staan en mensen te begeleiden. Ik voel me geweldig! Naast gezonde voeding gebruik ik het Herbalife ontbijt om de dag goed te starten.
  In het programma ‘Ik wil stralen’ krijg je veel kennis, is er een luisterend oor en is er heel veel begrip. Er is beslist geen oordeel en je krijgt antwoord op al je vragen. Ik krijg er nog steeds positieve energie van.
  Hoe ik was, zo wil ik nooit meer zijn. Ik heb het eerste deel behaald, maar ga zeker verder, en het zal me lukken ook. Because I’m strong!
  Ik wens iedereen een gelukkig leven toe. Weet dat je zonder het te proberen niet weet of je ervan houdt, tenzij je de eerste stap zet.
  Try It and Love It!

  Julisa Martis

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply