Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Die tuin die jij altijd al had gewild
  Rate this post

  De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je huis. Vooral in de zomermaanden is het heerlijk om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen. Hoe kun je je tuin het beste inrichten om er het maximale uit te halen?

  Aspar Tuinaanleg B.V. heeft al meer dan 30 jaar ervaring en staat voor gedegen werk, creativiteit en betrouwbaarheid. Siem Kruithof startte het bedrijf in 1985, en dat groeide uit tot een team met 18 medewerkers. Het team van Aspar bestaat uit allemaal vakmensen, waarvan ieder gespecialiseerd is op zijn eigen gebied. Van het ontwerp tot aanleg van jouw tuin: dit verzorgen de medewerkers allemaal zelf.

  ‘Buitenshuis’
  In samenwerking met WOS TV heeft Aspar Tuinaanleg een programma gemaakt, genaamd ‘Buitenshuis’. In dit programma werd het team van Aspar gevolgd bij de aanleg van nieuwe tuinen en werd met klanten gesproken over hun nieuwe tuin. Ook neemt Siem de kijker mee naar bijzondere tuinen, waarbij hij uitlegt, waarom het gehele plaatje van ontwerp, beplanting en goede aanleg, belangrijk is voor een prachtig eindresultaat.

  Nieuwe afleveringen
  Vorig jaar zijn er 8 afleveringen uitgezonden van ­‘Buitenshuis’, die terug te zien zijn op de website van Aspar. Afgelopen voorjaar zijn er opnieuw 4 afleveringen uitgezonden, en in september volgen er nog 4, die te zien zijn in de weekenden bij WOS TV.

  ‘Een tuin die perfect past’
  Eigenaar Siem Kruithof: ‘Het contact met de klant is het belangrijkste voor ons. Aspar wil de wensen voor een mooie tuin vervullen en ze bij voorkeur overtreffen. Met onze vakkennis, ervaring, creativiteit en passie voor tuinen vertalen we jouw wensen naar een tuin die je altijd al gewild hebt. We willen de klant ontzorgen en maken een tuin die perfect past bij het huis en de klant.’ Siem: ‘Met de aanleg van een nieuwe tuin alleen ben je er niet: die moet onderhouden worden, en ook daar kunnen we bij helpen. Aspar Tuinaanleg is een ­bedrijf waar je alles kunt vinden, van aanleg, onderhoud tot zelfs verticaal tuinieren.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply