Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Tweedehands, maar zo goed als nieuw
  Rate this post

  Het is voor veel zwangere vrouwen een nachtmerrie: zwangerschapskleding kopen. Geen nood: er is heel veel moois op kledinggebied voor aanstaande moeders!

  Alle bekende merken
  ‘Sommige vrouwen denken: ‘Tweedehands zwangerschapskleren, die zijn vast saai en oubollig’, aldus eigenaresse Mirjam van Vliet van Happy Belly’s. ‘Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Ik maak voor de winkel en webwinkel namelijk een selectie die zo goed als nieuw is. Ik verkoop kleding van alle bekende merken, zoals H&M, Noppies en Prénatal, in alle maten en in verschillende stijlen.’

  Nieuwe herfst- en wintercollectie
  Vanaf september vind je bij Happy Belly’s ook de nieuwe herfst- en wintercollectie, met onder andere (kerst)truien, vesten en winterjassen.

  Over Happy Belly’s
  Happy Belly’s is dé zwangerschapskledingwinkel van het Westland, met ook een collectie borstvoedingskleding. De webwinkel bestaat inmiddels 9 jaar, en eigenaresse Mirjam van Vliet heeft sinds 7 jaar ook een fysieke winkel met pasgelegenheid aan huis in Wateringen. Deze winkel is op afspraak geopend. Het aanbod wisselt voortdurend, dus het loont de moeite om geregeld een kijkje te nemen!
  Wil je zelf je zwangerschapskleding doneren aan Happy Belly’s? Kijk op de website voor informatie over de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply