Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Uit balans? Acupunctuur helpt
  Rate this post

  Borstkanker is een ziekte die zowel je lichaam als je geest in totale onbalans brengt en je hele leven op de kop zet. Ieder mens gaat hier op een andere manier mee om en zoekt zijn eigen weg om deze balans weer te hervinden.

  Als ondersteuning voor mensen met verschillende vormen van kanker kan acupunctuur, naast de reguliere geneeskunde, heel goed ingezet worden.
  Met acupunctuur worden het lichaam en de geest weer in balans gebracht. Dit gebeurt door het inbrengen van zeer dunne en steriele naaldjes. Hierdoor kunnen bijwerkingen die ontstaan door de verschillende behandelingen worden voorkomen en/of verminderen.
  De acupunctuurbehandeling ondersteun ik met Reiki. Hierdoor voel je je heerlijk ontspannen en wordt de behandeling een cadeautje voor jezelf.
  Ik ben Erica Woud, en door de dingen die op mijn pad kwamen, ben ik erachtergekomen waar mijn passie ligt, en dat is mensen helpen. In mijn familie en naaste omgeving ben ik in aanraking gekomen met vrouwen met borstkanker. Door deze ervaring wil ik vanuit mijn praktijk in Doetinchem vrouwen met borstkanker graag helpen en ondersteunen in hun proces. Ik kijk naar de mens in het geheel en samen komen we na een uitgebreid gesprek tot een behandeling die bij jou en jouw situatie past. Hierdoor heb je minder last van bijwerkingen, ben je meer ontspannen en krijg je meer energie zodat je weer in balans komt.
  Graag heet ik je welkom in mijn praktijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply