Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Uit je hoofd, in het leven
  Rate this post

  Alles wat leeft, heeft energie nodig om te leven, te groeien of te herstellen. Deze energie bevindt zich overal om ons heen en voedt ons lichaam, geest en gevoelens. Maar wat gebeurt er als jouw energie niet meer vrijuit kan stromen?

  Ook jij krijgt waarschijnlijk een moment in je leven dat je stil komt te staan. Het voelt alsof je vastloopt en het enige wat je kunt doen, is jezelf afvragen: ‘hoe ga ik hiermee om en welke kant wil ik op?’ De manier waarop je altijd hebt geleefd, werkt voor jou niet meer. Dit kan op werkgebied zijn, maar ook in je relatie of je familie. Je leeft al zolang vanuit je hoofd, maar je luistert nauwelijks naar je gevoel. Hierdoor kom je steeds verder van jezelf af te staan, waardoor jouw energie niet meer vrijuit kan stromen en er klachten ontstaan.

  Zet je hoofd uit
  Tijdens mijn behandelingen onderzoek ik jouw lichaam en hef ik de blokkades op door de zeven chakra’s, energiepunten, in jouw lichaam te behandelen. Vaak ondek ik hierbij ook jouw ‘knelpunten’, de problemen waardoor de blokkades in jouw lichaam ontstaan. Ik help jou om weer meer met je gevoel in contact te komen en dichter bij jezelf te komen. Het is belangrijk om je te realiseren dat het hoofd slechts een onderdeel is, dat niet de baas hoeft te spelen. Door de aandacht op jouw lichaam te leggen, laat ik je ervaren dat er meer is dan het hoofd alleen. Als je eenmaal de balans tussen jouw hoofd en je lichaam teruggevonden hebt, kun je gemakkelijker je eigen keuzes maken en weer steviger in het leven staan.

  Al doende leer je
  Het uiteindelijke doel van mijn behandelingen is dat jij zelf voldoende handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan. Om meer op je gevoel te vertrouwen en te doen wat je écht wilt. Of dat lastig is? Het is iets wat je moet leren, omdat je er de afgelopen jaren ver vanaf bent komen te staan. Maar het is zeker mogelijk als je je bewust bent van je patronen, weet welke belemmerende gedachten jou tegenhouden en weet wat je wilt veranderen. Als jij je energie weer voelt stromen en vertrouwt op jouw gevoel, dan gebeuren er dingen die je misschien niet voor mogelijk hield. Dan vallen beperkende overtuigingen weg, maak je de échte beslissingen en komt het leven dat écht bij jou past steeds dichterbij.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply