Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Uit je hoofd, in je lichaam!’

  Zoals je wellicht weet, vind je achterin het magazine exclusieve lezersaanbiedingen. Judith Terken uit Amersfoort reageerde op een aanbieding die in de vorige editie stond waarin ze een gratis massage kon winnen. Tot haar grote verrassing werd ze door ForYou gebeld dat zij hiervoor was geselecteerd.

  ‘Zelf ben ik, net als Frank van Umoya Health, massage­therapeut’, aldus Judith. ‘Ik wilde graag kans maken op een gratis massage van hem, zodat ik dan een kijkje in zijn ‘keuken’ kan krijgen en me een beeld kan vormen hoe hij een holistische massage geeft. Als massagetherapeute en coach heb ik zelf ervaring in het geven van verschillende massagevormen, maar het is fijn om van anderen te leren. En omdat ik tot mijn blijdschap de winnaar van de massage bleek te zijn, was dit een mooie gelegenheid.’

  ‘Ik had ook nog een goede reden om een holistische massage te ondergaan. Ik heb het namelijk in het dagelijks leven behoorlijk druk, dus als Frank me kan helpen om meer ontspannen door het leven te gaan, zou dat mooi zijn. Toen ik bij zijn praktijk was, zijn we eerst in gesprek gegaan. We hebben gepraat over wat mij op het hart lag. Dat was een bijzonder prettig gesprek. Frank is als persoon rustig en toegankelijk, en kan goed luisteren. Vervolgens ging hij een verbinding maken met mijn lichaam en kon ik gericht voelen waar de spanning zit. Bepaalde punten op mijn lichaam die gespannen waren heeft hij toen met rustige bewegingen gemasseerd. Dat was weliswaar wat pijnlijk, maar op die manier heb ik goed contact weten te maken met mijn lichaam. De massage was uiteindelijk heel heilzaam en prettig, en Frank is heel kundig met zijn handen.’

  ‘Als ik terugkijk op de massage die ik heb gehad, kan ik zeggen dat ik het heel prettig vond om op zo’n manier in een staat van ontspannenheid te komen. Frank heeft mij geleerd om bepaalde zaken los te laten en meer bij mijn gevoel te komen. Dat is heel nuttig als ik het weer eens te druk krijg.’

  ‘Een holistische massage is echt een aanrader! Ook voor mij als collega-masseur was het fijn om kennis te maken met een andere benadering van massage. Dit werkte voor mij heel onthaastend. Uit je hoofd, in je lichaam!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply