Rate this post
 • Uit je hoofd, in je lichaam
  Rate this post

  Wanneer we het druk hebben en daardoor stress ervaren, vergeten we het weleens om tijd aan onszelf te besteden. Als we thuiskomen na een dag hard werken, zouden we het liefst gelijk op de bank willen ploffen en er niet meer vanaf komen. Maar ook daar voel je je niet snel beter of fitter door.

  Merk je dat je stress hebt, bijvoorbeeld omdat het druk is op je werk of met je gezin? Dan is het de hoogste tijd om pas op de plaats te maken en wat tijd met jezelf door te brengen. Juist dan verdien je het om even lekker in de watten gelegd te worden!

  Wat (ont)spannend
  Hét recept om te ontspannen? De buitenwereld en alle stress en spanning die daarbij hoort even buiten de deur laten en jezelf verwennen. Een gezichtsbehandeling geeft de mogelijkheid om positieve aandacht aan jezelf te geven. Doordat er sprake is van huid-op-huidcontact kom je weer even ‘uit je hoofd’ en ‘in je lichaam’. Op die manier kan je weer wat meer balans terugbrengen die je meeneemt in je dagelijks leven!

  De boel de boel laten
  Bij Thermae Son werken de gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialisten met de topproducten van Clarins. Zo ook bij de nieuwe Relaxing Aroma Facial, de nieuwste gezichtsbehandeling van Clarins. Slechts 7 salons in Nederland mogen deze topbehandeling uitvoeren en Thermae Son is hier een van. Wil jij de boel de boel laten door middel van aanraking, geur en rust? Dan is deze behandeling met de exclusieve aroma-oliën aan te raden.

  De kracht van planten
  Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de kracht van planten en Clarins-oliën. Alleen de beste planten worden met elkaar gecombineerd voor een optimale concentratie. Die combinatie zorgt ervoor dat je je ultiem kunt ontspannen en alles waar je mee in je maag zat, even kunt loslaten. De behandeling is verrijkt met een heerlijke hotstonemassage van het gelaat en bevat een mineraalrijk moddermasker. Ervaar diepe en volledige ontspanning, en kom weer in contact met jezelf. En leuk bijkomend voordeel: je huid voelt zijdezacht aan en ziet er weer opgepept uit!

  Cadeau voor jezelf:
  Wil je jezelf een heerlijk cadeau doen? Gun jezelf een behandeling van Clarins. Thermae Son kan voor een ervaring zorgen die je niet snel zult vergeten! Op vertoon van dit magazine krijg je ook nog eens een leuk voordeel: 10% korting op de Relaxing Aroma Facial van 60 minuten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply