Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Uit je hoofd, in je lichaam
  Rate this post

  Een groot deel van alle hedendaagse kwalen hebben te maken met stress en spanning. Daardoor kunnen er op verschillende manieren aandoeningen aan de organen ontstaan. Voetreflexzonetherapie kan helpen om van je spanning af te komen.

  Hoe kan een massage van je voeten nou helpen tegen stress? Op de voeten liggen allemaal reflexzones die corresponderen met organen, weefsels, zenuwen en spierstelsel. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is die verstoring terug te vinden in de voet, en dat kan zich uiten in pijn of rood worden van de voeten, en er ontstaat vaak een eeltlaag die ter bescherming van het onderliggende orgaan dient, corresponderend met het reflexpunt. Door de inzet van drukmassage en een pressuurstokje worden energieblokkades opgeheven, waardoor energie weer vrij kan stromen en het lichaam zichzelf kan herstellen. De zenuwbanen die corresponderen met de organen, weefsels en botten worden hierdoor gestimuleerd, waardoor de weefsels meer zuurstof krijgen en de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Bovendien zorgt de behandeling voor ontspanning in een periode waarin je voortdurend gespannen bent en steeds ‘in je hoofd’ zit. Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en dit als prettig te ervaren. De behandeling wordt altijd afgerond met een ontspannende voetmassage met eenpassende etherische olie die als extra ondersteuning dient.
  Ook wanneer je bijkomende klachten hebt zoals darmklachten, kunnen die heel goed behandeld worden met voetreflexzonetherapie. Bianca Dubbeling is gecertificeerd Regenesis Healing Natuurgeneeskundig Therapeut, en heeft certificaten voor Energy Balance / Mind healing, vlinder-/ gezichtsmassage, metamorfosemassage, voetreflexzonetherapie en voetreflexpressuur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply