Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Uit je hoofd, in je lijf!
  4/4 - (2 stemmen)

  Het zijn hectische tijden. We leven drukke levens. Een baan, een gezin, sociale contacten. En waar is de tijd om eens even stil te staan bij onszelf? Het is vaak moeilijk om nee te zeggen op alle uitnodigingen die op ons afkomen.

  Merk je dat je steeds maar aan het piekeren bent, dat je hoofd vol gedachten zit, zelfs als je ‘s avonds in bed ligt? Voel je je belast door alles wat je te doen hebt en zou je eerder willen voelen waar je grenzen liggen en die ook durven aangeven? Dan zou haptotherapie je daar zeker bij kunnen ondersteunen. Aanraken en werkelijke aandacht voor jou staan daarbij tijdens de behandeling centraal. Samen gaan we op pad om de weg naar jezelf weer terug te vinden.
  De aanraking is een uitnodiging om weer
  contact te maken met je lijf, en op het moment dat dat gebeurt, zul je merken dat het rustiger en stiller in je hoofd gaat worden. Zo leer je eerder signalen herkennen die je waarschuwen dat de maat vol is.
  Ook kan de behandeling je het gevoel geven dat je goed bent zoals je bent en dat je daar niet iets extra’s voor hoeft te doen. Zoals jij het doet is het goed genoeg; je hoeft het niet te verdienen. Zodat je van jezelf ook weer eens heerlijk mag genieten van een momentje waarin je helemaal niets hoeft.
  Graag ondersteun ik je in mijn praktijk ‘In de Rozentuin’ erbij om die weg te gaan, zodat je je steeds meer kunt thuisvoelen bij jezelf en in je lijf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply