Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Wat een uitkomst is permanente make-up!’
  Rate this post

  Soms heb je zo’n dag dat je beter in je bed had kunnen blijven liggen. Ik had me verslapen en maakte een sprintje om de bus te halen, in de hoop dat ik nog redelijk op tijd op mijn werk zou zijn. Ik lette niet goed op en struikelde daardoor over een tegel die niet helemaal vlak in het trottoir lag. Ik probeerde mijn val nog op te vangen met mijn handen, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Het gevolg was namelijk een zeer pijnlijke pols. De bus zag ik voor mijn neus vertrekken. Ook dat nog.

  Mijn pols was niet gebroken, maar wel zwaar gekneusd. Ik heb er een behoorlijke tijd last van gehad. Ik was letterlijk onthand. Een van de dingen waar ik echt tegenaan liep, was het aanbrengen van een strakke eyeliner. Het ging wel enigszins met links, maar het resultaat was beslist niet naar mijn zin. Daar baalde ik echt van. Zonder eyeliner de deur uitgaan vond ik ook geen optie. Ik ben zo aan dat lijntje gewend, dat breng ik al aan sinds mijn middelbareschooltijd.

  Een goede vriendin van mij bracht me op een idee toen ze langskwam om haar nieuwe wenkbrauwen te laten zien. Ze had permanente make-up aan laten brengen en het zag er echt zo natuurlijk uit! Ze had altijd vrij dunne en ongelijke wenkbrauwen gehad, maar nu waren ze ineens mooi vol en donkerder. Met een speciale techniek waren er als het ware haartjes in haar huid geplaatst en ik moest heel goed kijken om te zien dat ze niet ‘echt’ waren. Ongelooflijk! Ik had wel eens wat over permanente make-up gehoord en gelezen en er lag me vaag iets van bij dat je behalve je wenkbrauwen ook voor een eyeliner kunt kiezen en dat je zelfs je lippen kunt laten doen. Zou dit misschien ook iets voor mij zijn? Ik ben op internet gaan zoeken naar een betrouwbaar adres bij mij in de buurt en heb gelijk een afspraak gemaakt.

  Ik ben heel goed geïnformeerd qua vorm en kleur en inmiddels heb ik weer een keurig lijntje boven mijn ogen. Wat een uitkomst is dit. Dat ik dit niet eerder ontdekt heb! Het zit altijd netjes en mooi strak, ook aan het eind van de dag. Ik noem het maar een geluk bij een ongeluk, want als ik geen last van mijn pols had gehad, was ik waarschijnlijk nooit op het idee gekomen om voor permanente make-up te kiezen. Maar ik wil nu nooit iets anders meer!

  Leonie (28)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply