Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Uitstekend te combineren met mijn drukke weekschema’
  Rate this post

  Michael Zom, eigenaar van fit20 Leeuwarden: ‘Soms moet je even nadenken over de volgende ‘fit20-topper van de maand’. In de maand van het gezin moesten we direct denken aan deze familieman. In de zomer hoorde ik een verhaal over hem dat hij zelf een paar dagen weg moest voor het werk en voor die dagen brood ging smeren, zodat zijn vrouw niet ‘s morgens (ook een druk bestaan) alles in haar eentje hoefde te doen. Is dat niet een topper?’

  Wie ben je en waar liggen je roots?
  ‘Mijn naam is Gerrit Jan Hiddink en heb samen met mijn vriendin Marloes 3 prachtige kinderen. Ik ben geboren in Domburg, heb gestudeerd in Amsterdam en Leeuwarden en ben daarna in het mooie Noorden blijven hangen. Ruim 14 jaar werk ik bij het succesvolle bedrijf HD van Dijk duurzame reinigingsmachines in Sint Annaparochie, als commercieel directeur. Mijn dagelijkse bestaan is fijn, maar ook ‘logistiek uitdagend’ te noemen. Ik rijd een aantal keer per week het hele land door om deze bijzondere schoonmaakmachines te verkopen. Ook mijn partner werkt en we zijn veel op pad voor alle (sport)activiteiten van onze kinderen.’

  Heb je hobby’s en sport je buiten fit20 om ook?
  ‘Eigenlijk heb ik niet één specifieke hobby. Sporten is voor mij een must. Ik tennis en zo nu en dan hardloop ik. Maar helaas kom ik daar niet wekelijks aan toe.’

  Hoe ben je bij fit20 terechtgekomen?
  ‘Via de ‘bier en ballen’-netwerkclub kwam ik in aanraking met fit20. In eerste instantie geloofde ik niet zo in het concept: de kleren aanhouden en toch fitter en sterker worden. Na een proefles was ik verkocht. 20 minuten per week is uitstekend te combineren met mijn drukke weekschema. Als ik onverhoopt niet kan, zijn ze zeer flexibel. Verplaatsen is mogelijk maar cancelen niet… fit20 heeft me absoluut sterker gemaakt en daarom wil ik dit gewoonweg vasthouden. Ik heb geen last meer van een zeurende onderrug, traplopen gaat veel gemakkelijker en afgelopen wintersportseizoen heb ik ervaren dat mijn bovenbenen minder snel verzuren.’

  Wie zou je een proefles willen aanbieden?
  ‘Ik zou mijn partner Marloes Peereboom een proefles willen aanbieden. Zo kunnen we de drukke weken nóg energieker aanvliegen.’

  Wat zou je verder nog kwijt willen?
  ‘Mensen die er sceptisch instaan, moeten het gewoon eens dóén! Vraag die proefles aan. Ik zou het hele concept willen omschrijven als ‘www.echt-fit-in-20-minuten.nl’.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply