Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een uniek sieraad voor jouw baby
  Rate this post

  De geboorte van een kind is een heel bijzonder moment. Wat is dan beter dan dat moment markeren met een sieraad, met bijvoorbeeld de naam van je baby erin verwerkt? Of met een roze of blauwe diamant? Natuurlijk is het ook mogelijk om een diamant in een bestaand sieraad te verwerken. En een geboortelepel is ook een mogelijkheid.

  Bij edelsmid UNI10 in Enschede is een ruime keus aan sieraden met een eigen stijl te vinden. In de winkel worden collecties van diverse goudsmeden en ontwerpers verkocht. Daarnaast worden sieraden ontworpen en gemaakt in het eigen atelier. Ook bestaat de mogelijkheid om een uniek sieraad te laten ontwerpen naar eigen wens.

  Ideeën
  Heb je al een idee voor een sieraad bij de geboorte van je baby? Dan kun je dat met ons bespreken, en als je idee technisch uit te voeren is en verder geen aanpassingen nodig heeft, gaan wij hiermee aan het werk.

  Weet je nog niet helemaal zeker wat je wil? Dan stellen wij je een paar vragen, bekijken samen met jou de sieraden in de winkel om een indruk te krijgen welke richting je wilt opgaan. Mogelijk heb je zelf al sieraden die een eerste aanzet kunnen zijn voor een nieuw te maken sieraad.

  Vervolgens gaan wij schetsen. Bij UNI10 Edelsmid wordt nog met potlood op papier geschetst. Meestal worden er diverse ideeën uitgewerkt. De ideeën die wij getekend hebben, worden met jou besproken. Soms moet er hier en daar nog wat aangepast worden, maar dat kan meestal ter plekke gebeuren. En dan begint het echte goudsmeden!

  Graveren
  Het graveren van de naam van de baby laten we over aan vakmensen. Die zijn hierin gespecialiseerd en hebben er de precisiegereedschappen voor. Behalve de naam kun je ook denken aan een sierlijke of juist strakke tekst of een symbool. Maar ook het maken van een vingerafdruk in het sieraad kan een waardevolle toevoeging zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply