Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Uniek sieraad voor een kleine prijs
  4/4 - (1 stemmen)

  Wanneer ik FRIS! binnenstap, word ik altijd vrolijk. Wat een heerlijke, volle en gezellige winkel! De creativiteit is terug te zien in zowel de kralen, sieraden en tassen als cadeauartikelen.

  Daarnaast kan ik mijn eigen creativiteit erop loslaten wanneer ik combinaties ga maken van verschillende soorten draden, hangers en kralen. Ik maak daar dan arm­banden en kettingen van. Vaak voor mezelf, maar ook weleens als cadeau. FRIS! maakt het mogelijk om een uniek sieraad voor een kleine prijs te ontwerpen die niemand anders heeft!

  Ook biedt de winkel een uitstekende service. Ben je zelf niet handig in het maken van sieraden? Dan kun je hiervoor advies vragen aan de medewerkers. Ik zie de medewerkers af en toe ook zelf sieraden maken aan een grote tafel. Kortom: een bezoek aan de winkel is een leuke en inspirerende belevenis.
  – Rianne (26 jaar)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply