Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een uniek sieraad naar jouw wensen

  Een sieraad is iets heel persoonlijks. Waar de één helemaal weg van is, zou de ander misschien wel nooit willen dragen…

  Tineke Hessels van UNI10 Edelsmid maakt graag een sieraad dat uniek is en geheel aan jouw wensen voldoet. Dit begint al bij het ontwerp. Bij Tineke kun je hierin als klant een grote rol spelen. Heb jij een sieraad al helemaal uitgedacht? Tineke hoort graag hoe dit ontwerp eruit ziet. Ze geeft graag aan wat technisch wel en niet mogelijk is en doet suggesties voor eventuele aanpassingen. Jullie bespreken jouw wensen en Tineke toont voorbeelden uit haar collectie. Zo stellen jullie samen vast wat de stijl en uitstraling van jouw sieraad wordt.

  Schetsen
  Inspiratie voor het sieraad vormt een erg belangrijke bron, zoals een hobby, een geliefde of een belangrijke gebeurtenis. Aan de hand van al deze informatie maakt Tineke verschillende schetsen die met jou besproken worden om tot een keuze te komen.

  Smeden
  Het maken van een sieraad neemt de nodige tijd in beslag. Niet alleen de hoeveelheid onderdelen en de uit te voeren handelingen vergen tijd, maar ook het vervolmaken van de vorm en de laatste afwerking kunnen soms wat langer duren. Voor een sieraad dat je met veel plezier draagt, is dit een kleine investering in blijvende pracht.

  Graveren en zetten
  Wil je een gravering laten aanbrengen in een sieraad? Wat gravering betreft is bijna alles mogelijk. Niet alleen een sierlijke of juist strakke tekst, maar ook een symbool, een familiewapen, of zelfs een vingerafdruk kan in een sieraad gegraveerd worden. Ook voor het zetten van een steen kun je bij UNI10 Edelsmid terecht.

  Genieten!
  Van je prachtige, persoonlijke en unieke sieraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk genieten. Werp een blik in Tineke’s atelier of kom het proces in het echt aanschouwen. Tineke vertelt je graag over haar ontwerp- en smeedproces.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply