Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een unieke APK voor jullie relatie!
  Rate this post

  Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar om nu te zeggen dat jullie relatie op het moment hot and steamy is… Je zegt wel eens gekscherend tegen je partner dat jullie wel een stel ingedutte bejaarden lijken. En eigenlijk ligt de waarheid daar niet eens zover vandaan. Wat zonde!

  Jullie zijn ooit verliefd op elkaar geworden. Kun je je dat moment nog herinneren? Wat zou het lekker zijn als dat vrolijke, fladderende gevoel weer wat vaker door jullie  buiken heen zou vliegen! Door het drukke leven met  kinderen, werk, huishouden en sociale verplichtingen blijft er echter weinig tijd over voor elkaar. Jullie relatie staat allang niet meer op nummer één, maar ergens onderaan de lijst. Jullie zijn elkaar ergens een beetje kwijtgeraakt en dat voelt best eenzaam en vreugeloos. En dat terwijl jullie een hartstikke leuk koppel zijn dat nog heel wat jaren met elkaar verder wil. Maar dan moet er wél snel een pittig sausje over jullie relatie gegoten worden. Spice it up!

  Een frisse blik
  The LoveCheck is een uniek online videoprogramma waarmee je partner en jij worden uitgedaagd om op een positieve manier te kijken naar jullie relatie. Hoe staan  jullie er momenteel voor? Jullie ontdekken wat er nodig is om het vuur in jullie relatie weer aan te wakkeren.  Om elkaar weer echt te ‘zien’. Om weer die diepere  connectie met elkaar te voelen. The LoveCheck bestaat  uit 6 online videolessen met verschillende herkenbare onderwerpen. Iedere les duurt 15 tot 20 minuten.  Als jullie de video samen bekeken hebben, gaan jullie verder met een aantal discussieonderwerpen. Je gaat met elkaar het gesprek aan, op een positieve en leuke manier. De bedoeling is om vooruit te komen! Vervolgens gaan jullie aan de slag met tips en oefeningen die je in het dagelijkse leven kunt toepassen, zodat je je weer gezien, gehoord en gewaardeerd voelt door je partner. Het online videoprogramma zorgt ervoor dat jullie elkaar weer met een frisse, nieuwe blik gaan zien. Je relatie krijgt een APK en dat was hard nodig!

  Past het bij jullie?
  Als jullie er klaar voor zijn en bereid zijn om te investeren in jullie relatie, dan kun je eerst een gratis introductieles volgen op www.lovecheck.nl. Zo ontdek je wat je van dit programma kunt verwachten en kun je even voelen of  het bij jullie past.

  Herken je dit? Dit behoort ­binnenkort tot het verleden!
  We zijn uit elkaar gegroeid en we hebben geen gespreksstof.
  Ik moet alles alleen doen in het huishouden.
  Ik snap niets van hem/haar.
  Alleen door de kinderen zijn we nog bij elkaar.
  We doen bijna nooit meer iets leuks samen.
  De romantiek is ver te zoeken.
  Als ik iets nieuws wil proberen,  krijg ik geen support.
  Ons seksleven staat stil.
  Mijn partner is afwezig en daardoor voel ik  me alleen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply