Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Unieke Finishing School voor transvrouwen
  Rate this post

  Wil jij je verder ontwikkelen om uitdrukking te geven aan de mooie vrouw die jij bent? Zou je daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken? Ben je bereid om tijd in jezelf te investeren? Wil jij je stem vrouwelijker laten klinken? Je houding verbeteren? Of weten welke kleuren je het mooiste staan? Je vaker kunnen ontspannen? Stralen en zelfverzekerd door het leven gaan? Dan is de Finishing School iets voor jou!

  Lisa Le’fever en Irma Hulscher van Aprils ToucH nodigen je van harte uit om van 23 tot 27 juli deel te nemen aan de Finishing School in Almere. Dit unieke intiatief is ontstaan op basis van de ervaringen van Aprils ToucH, een bedrijf dat zich volledig richt op de transcommunity.

  Alle aspecten

  De Finishing School richt zich in eerste instantie op de -transvrouwen, waarbij alle aspecten van ons vrouw-zijn aan bod komen, zoals gezichtsverzorging, make-up, yoga, -vrouwelijk bewegen, kledingstijl en -kleuren, vervrouwelijken van je stem en haarwerken. En als er iets is waar jij persoonlijk aan wilt werken, dan kun je dit kenbaar maken van te voren, en zal dat in het programma worden meegenomen.

  Veilige en prettige omgeving 

  Lisa en Irma weten hoe belangrijk het is om een veilige en prettige omgeving te creëren voor hun cliënten. Met liefde en passie dragen ze graag bij aan het welzijn van de transcommunity. Beide dames hebben jarenlange ervaring in de PMU-branche. Mooi is ook dat de coach voor persoonlijke ontwikkeling, die tijdens de Finishing School de deelnemers zal begeleiden, zelf een mtf-transgender is. Zij weet uit eigen ervaring wat je tegenkomt in het hele proces om de prachtige vrouw te worden die je bent. Haar woorden: ‘Wees jezelf, maar niet alleen’.

  Alle trainers zijn vakkundig en hebben, elk in hun eigen branche, jarenlange ervaring, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en vakkundigheid. Naast het feit dat ze allemaal niets liever doen dan bijdragen aan een unieke, gezellige, leerzame, ontspannen ervaring.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Anna op mei 30, 2022, 11:32 am

  Ik vroeg me af of dit nog steeds actueel is.
  Ik zou heel graag geholpen worden met mijn vervrouwelijking.
  Groetjes Anna

  Beantwoorden →