Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Unieke zorg voor moeder & kind
  Rate this post

  Met het vorderen van je zwangerschap ga je meer nadenken over de manier waarop jij wilt bevallen. Zo kan het – zeker bij een eerste kindje – een fijn gevoel geven om poliklinisch te bevallen.

  Het Haga Juliana Geboortecentrum met zijn comfortabel ingerichte verloskamers is dan een goede keuze. ­Poliklinisch bevallen kan zonder medische indicatie en onder begeleiding van je eigen vertrouwde verloskundige. De verloskundige wordt tijdens de bevalling geassisteerd door een kraamverzorgende van GeboorteHotel Haga. Als je tijdens je bevalling alsnog een medische indicatie krijgt, dan kun je gewoon op dezelfde verloskamer blijven. Het medische team komt dan naar jou toe!

  Optimaal herstellen
  Na je bevalling kun je (een deel van) je kraamtijd doorbrengen in GeboorteHotel Haga. Het geboortehotel is onderdeel van het Haga Juliana Geboortecentrum en zit in hetzelfde gebouw. Ook als je ervoor kiest om thuis te bevallen, ben je natuurlijk van harte welkom in GeboorteHotel Haga!
  In GeboorteHotel Haga krijg je dag en nacht professionele kraamzorg. Je kunt 24 uur per dag rekenen op de service en zorg die je nodig hebt. In je eigen comfortabele en gezellig kamer kun je optimaal herstellen en genieten van je pasgeboren kindje. Je partner of een logé kan altijd gratis blijven slapen. Bezoek is – buiten de rusttijden voor moeder en kind – altijd welkom!

  Genieten van je baby
  De medewerkers stemmen de zorg af op je persoonlijke wensen en hebben veel aandacht voor jou en je kindje. Ook begeleiden ze je bij de borstvoeding en vertellen ze je belangrijke dingen over de ontwikkelingen van je baby.

  Kies & combineer
  Na je kraamtijd in GeboorteHotel Haga of na je thuisbevalling kraamzorg thuis ontvangen? De kraamverzorgenden van KraamzorgNU staan in heel de regio Haaglanden graag voor je klaar. Binnenkort starten ze ook in de regio Delft. Tijdens de kraamperiode zijn zij bij je in het gezin te gast. Met hun deskundige zorg dragen zij bij aan jouw fysieke en psychische welbevinden. Persoonlijk en zoveel mogelijk op maat, want elke baby is uniek en elk gezin is anders.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply