Rate this post
 • Uren kwijt aan sporten en bewegen? Niet langer!
  Rate this post

  Vroeg opstaan, kinderen naar school, snel naar je werk, ’s avonds laat thuiskomen, koken en uitgeblust naar bed. Hoe maak je in hemelsnaam ook nog tijd voor een rondje sporten of gezond bewegen?

  In het weekend zou kunnen, maar ja, dan heb je die standaard huishoudelijke klusjes, weekboodschappen doen en misschien dat leuke shirtje in de stad scoren. Nee, dat moet anders en gelukkig kán dat anders!

  Te mooi om waar te zijn?
  Fit20 werkt met een kort maar krachtig trainingsprincipe. Ja, 20 minuten dus! ‘Wat heb ik nou aan 20 minuten sporten?’ vraag je je misschien af. Ten eerste is 20 minuten trainen natuurlijk sowieso beter dan helemaal niet trainen, dat spreekt voor zich. Maar door de trainingsintensiteit, uiteraard afgestemd op het individu, van de fit20 methode staan die 20 minuten gelijk aan 2 à 3 uur sporten in de sportschool. Het resultaat? Naast het feit dat je dus tijd overhoudt voor leuke dingen, maakt je lichaam hormonen aan die goed zijn voor het opbouwen van spieren en helpt het vet verbranden.

  De drempel over
  Voor veel mensen is naar de sportschool gaan een grote stap. Je moet ernaartoe en je omkleden. Eenmaal daar kijk je om je heen en is de ene sporter nog fitter en gespierder dan de ander. De sportschool kan voor veel mensen intimiderend zijn en daarom een drempel vormen om in beweging te komen.
  Bij fit20 hoef je je niet om te kleden. Omdat de training in slow-motion wordt uitgevoerd, er goed wordt geventileerd en de studiotemperatuur standaard 17 graden is, is transpireren niet aan de orde. Omkleden is daarom niet nodig en dus ideaal om een training voor, tijdens of na je werk af te werken. Doordat er bij fit20 op afspraak wordt getraind, zul je nooit in een overvolle zaal terechtkomen waar geen apparatuur meer beschikbaar is om te trainen.
  ‘Doordat we mensen persoonlijk begeleiden, merk je dat ze het minder spannend vinden,’ zo vertelt Marco de Jong, eigenaar van de fit20 studio in Alphen aan de Rijn.

  Een boost voor je immuunsysteem
  Je immuunsysteem beschermt je lichaam tegen virussen en schadelijke bacteriën die je lichaam proberen binnen te dringen. Daarnaast kan het de virussen en bacteriën die wel binnen weten te komen onschadelijk maken. De werking van je immuunsysteem is alleen niet altijd even optimaal. Dit komt bijvoorbeeld door een slechte conditie, stress of vermoeidheid. Door genoeg te bewegen kun je jouw immuunsysteem ook weer op peil krijgen. Iedere training geeft je immuunsysteem weer een boost en zet je cellen aan het werk om je te blijven beschermen tegen binnendringers.

  Resultaat gegarandeerd
  De training bij fit20 zorgt voor een wekelijkse gezondheidsprikkel. Je zult na een paar weken al merken dat je meer energie hebt en dagelijkse taken gemakkelijker gedaan krijgt. Zou het echt door de training komen? Die vraag blijft niet onbeantwoord: je voortgang wordt bijgehouden in de Trainersapp. Zo wordt je voortgang inzichtelijk: leuk om te zien én motiverend!

  Hierom kies je voor fit20:
  – Resultaat gegarandeerd
  – Vaste afspraak
  – Personal coach
  – Alleen of samen
  – Omkleden niet nodig
  – Focus en rust

  Personal trainer Daniek Broek:
  ‘Persoonlijke begeleiding is essentieel. Ik zie vaak dat mensen niet het optimale uit oefeningen halen of, in het ergste geval, zichzelf blesseren. Persoonlijke begeleiding wordt vaak als luxe gezien, maar het is essentieel om goed en effectief te kunnen sporten.’
  Het unieke concept van fit20 maakt het bereikbaar voor iedereen, of je nou regelmatig sport of nog nooit sportapparatuur hebt aangeraakt. Bij fit20 train je in alle rust. Geen pottenkijkers en geen spiegels of luide muziek.
  Doordat iedereen een personal trainer toegewezen heeft gekregen, is iedereen lekker met zijn eigen training bezig en hoef je je niet bekeken of ongemakkelijk te voelen. Alleen maar rust en lekker, belonend bewegen.

  Ervaar het zelf
  Je kunt gratis kennismaken met het fit20-concept. Plan een kennismakingstraining in en laat je overtuigen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply