Rate this post
 • Uw kunstgebit verdient de juiste zorg…
  Rate this post

  Sinds 1984 is Tandprothetische Praktijk Jan Visscher gevestigd aan de Multatulistraat 24 in Hoogezand-Sappemeer. Jan Visscher is specialist in het aanmeten van kunst- en klikgebitten. Door zijn 46-jarige ervaring in de tandtechniek en tandprothetiek
  weet hij waar de knelpunten zitten in uw te lang gedragen prothese.

  Uit recent onderzoek blijkt onder andere dat ruim 1,3 miljoen Nederlanders in de afgelopen jaren een ­tandprotheticus bezochten. Het onderzoek is uitgevoerd door het NIVEL in mei 2014, in opdracht van de ­Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Patiënten zijn ­tevreden over de zorg van de tandprotheticus en geven Jan een 8,2 als cijfer.

  Eigen initiatief
  21% van de Nederlanders ouder dan 18 jaar heeft een tandprothese of kunstgebit. 47% van deze groep bezoekt een tandprotheticus en veel mensen blijven voor controle bij hun tandarts. De meeste mensen bezoeken op eigen initiatief een tandprotheticus. De aanleiding voor een bezoek aan de ­tandprotheticus is het laten aanmeten van een ­gebitsprothese of kunstgebit.

  Reparatie of aanpassing zijn redenen voor vervolgbezoek.
  Patiënten bezoeken de tandprotheticus gemiddeld 6,5 keer. Vaste bezoekers van de tandprotheticus geven hem de voorkeur boven de tandarts vanwege zijn speciale ­opleiding en wettelijke registratie.

  Lange ervaring
  Met 46 jaar ervaring weet Jan waar de knelpunten zitten in uw prothese. Daarnaast heeft de praktijk contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland en krijgt u ook 1 jaar garantie op uw kunstgebit. Genoeg redenen om eens vrijblijvend langs te gaan bij Jan Visscher, úw tandprotheticus. Bel even voor een afspraak, zodat hij in alle rust met u de verschillende mogelijkheden kan doornemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply