Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vaar de juiste koers!
  Rate this post

  Voel jij je gestrest op je werk en kom je uitgeblust thuis? Vind je het moeilijk om keuzes te maken in je loopbaan? Vraag jij je af waar je kwaliteiten liggen en hoe je deze optimaal kunt inzetten in je werk? Dan ben je niet de enige!

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je stress ervaart in je werk. Je piekert en blijft ronddraaien in cirkels. Je bent bijvoorbeeld uitgekeken op je huidige werk of werkomgeving. Of je hebt steeds maar dat knagende gevoel op de achtergrond: ‘haal ik wel uit mezelf wat erin zit?’ Gaandeweg zijn we ons vaak niet meer bewust van onze talenten en verlangens, of we hebben er misschien nooit echt bij stilgestaan. Door middel van coaching haal jij meer plezier en succes uit je werk, krijg je meer zelfinzicht en daardoor meer zelfkennis, groeit je zelfvertrouwen en ervaar je jouw eigen, persoonlijke kracht.

  Loopbaancoaching
  Het uitgangspunt voor het loopbaantraject is dat het werk dat je doet je energie geeft en past bij je persoon, kwaliteiten en wensen. Werk waar je hart naar uitgaat, dat je kracht geeft en waar je in gelooft! Werk waarin je écht jezelf kunt zijn.
  Loopbaanoriëntatie is dan ook een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de wenselijke en duurzame veranderingen in je loopbaan te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken. Het traject rond je af met een zo concreet mogelijk actieplan.

  Stresscoaching
  Gaat het jou vooral om de stress die je te veel wordt? Stresscoaching en burn-outcoaching is er voor iedereen die wil leren omgaan met stress. Stress hebben we allemaal. Je bent niet de enige. Sterker nog: stress is eigenlijk een gezond verschijnsel. Het is de spanning die je voelt voor een examen, sollicitatiegesprek of spannende gebeurtenis. Stress wordt ongezond zodra je te lang deze spanning voelt en je geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Die spanning kan allerlei oorzaken hebben, zoals een te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanningen in je gezin. Stresscoaching helpt jou hiermee om te gaan.

  Herpak de regie door concreet advies!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply