Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vaarwel scheermes, pincet en harsstrips!
  Rate this post

  Als er één tijdrovend klusje is, is dat wel je lichaam haarvrij houden. Stééds weer dat gedoe met een scheerapparaat, pincet, harsstrip of wax. En dan werpen je inspanningen ook niet altijd hun vruchten af, met die rode bultjes, snel terugkerende stoppeltjes en ingegroeide haren als bijkomend cadeautje. Gelukkig is er een methode waarmee je voor eens en voor altijd van dit gedoe af bent, namelijk met laser!

  Als jij komende zomer geen omkijken meer wilt hebben naar ongewenst haargroei, is dít het moment om met definitief ontharen te beginnen. Al je haren bevinden zich namelijk niet in dezelfde groeifase en daardoor is een aantal behandelingen, met een tussenpoos van zes weken, nodig. Ook is het verstandig om je huid na een behandeling goed tegen de zon te beschermen en dat is in de winter en lente nu eenmaal gemakkelijker.

  Veilig en pijnloos
  Bij Gezondheidscentrum DimaMed wordt voor definitief ontharen gebruik gemaakt van de LightSheer Diode Laser. De energie van het apparaat wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op, waardoor dit wordt kapotgemaakt. Op die plek kan geen haarzakje meer ontstaan. Hiermee heb je gegarandeerd 100% resultaat, wat inhoudt dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven. Hoe lang een behandeling duurt en hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid beharing en het huidoppervlak. Het laseren van een geheel been duurt bijvoorbeeld langer dan de bovenlip. Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intake waarin jouw wensen worden besproken. Er wordt dan samen met jou een behandelplan gemaakt, zodat je weet wat je kunt verwachten. De laserbehandeling is pijnloos en tijdens de behandeling lig je comfortabel in een behandelstoel. Gezondheidscentrum DimaMed heeft al sinds 2004 ervaring met laserontharing!

  De voordelen van de LightSheer Diode Laser:
  – zichtbaar resultaat al 1 à 2 weken na de behandeling
  – behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd
  – geen bijwerkingen
  – veilig voor de huid
  – pijnloos
  – ook geschikt voor het behandelen van blonde, grijze en rode haartjes

  Overige medische behandelingen

  Gezondheidscentrum DimaMed biedt, naast laserontharing, ook:
  – huidtherapie
  – acupunctuur
  – dermapen
  – cupping en oedeembehandeling
  – botox en fillers
  – afslanken met HCG
  – fysiotherapie
  – mondverzorging
  – geheel verzorgd arrangement naar Istanbul voor haarimplantatie, plastische chirurgie, ooglaseren en tandheelkunde
  – vanaf 2019: plasmapen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door DimaMed op december 21, 2018, 9:40 am

  Wij hebben de samenwerking met For You als zeer positief ervaren. Zij hebben veel voor ons gedaan en dat heeft geresulteerd in dit mooie artikel. Wij zijn er erg tevreden mee. Bedankt voor alle goede zorgen.

  Beantwoorden →