Rate this post
 • Vaarwel sinaasappelhuid!
  Rate this post

  Een mooie, gladde en strakke huid. Geen vervelende huidproblemen die voor onzekerheid zorgen. Geen gedoe meer met de verzorging. Het klinkt als een utopie. En, helaas, dit is dan ook vaak niet de realiteit. Gelukkig kun je veel doen om je huid mooi te krijgen en te houden!

  Praktisch niemand heeft een volkomen egale huid. Zo’n 90% van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van een ‘sinaasappelhuid’: een onschuldig, maar ontsierend huidprobleem waar je het liefst zo snel mogelijk afscheid van neemt.

  Deukjes en hobbeltjes
  Een sinaasappelhuid, ook bekend als cellulite, ontstaat wanneer het onderhuidse bindweefsel verandert. Het aantal vetcellen neemt toe, waardoor de bloedvaten vernauwen. Door de slechte bloedcirculatie en een verstoorde afvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Daardoor verhardt je bindweefsel en komt er een sinaasappelhuid tevoorschijn.

  In beweging
  Aangezien cellulite mede veroorzaakt wordt door een slechte bloedcirculatie, is het belangrijk om deze doorbloeding een handje te helpen. Een manier hiervoor is voldoende beweging. Maar ook het masseren van je huid draagt bij aan een gladde en strakke huid. Door een bindweefselmassage komt de doorbloeding beter op gang en het bevordert de afvoer van lymfevocht.

  Effect vergroten
  Jezelf dagelijks masseren voor een klein effect, is natuurlijk niet zo aantrekkelijk. Een manier om dit effect sterk te vergroten, is door de mechanische bindweefselmassage. De Icoone laser werkt intensief op elke millimeter van je huid. Het is daarom ideaal om benen en armen te behandelen, maar ook kleinere zones zoals oogleden. Deze behandeling maakt je bindweefsel op een milde manier los. Hierdoor krijgt de huid weer zuurstof en de nodige voedingsstoffen, met als resultaat een verbeterde celdeling. Na de behandeling is je huid verstrakt, zijn eventuele rimpels vervaagd, contouren zijn verbeterd en je cellulite vermindert sterk.

  Over Tijdloos Beauty
  Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

  ‘Ik heb zin om te stralen!’
  ‘Ik was vroeger altijd een beetje te zwaar. Helaas had ik de pech dat ik er aanleg voor had en dan helpt het ook niet dat je van lekker eten houdt. Een lange tijd liep ik rond met onzekerheid over mijn lichaam, tot op een dag de knop omging. Het was tijd voor verandering. Ik ben toen hard aan de slag gegaan met sporten en gezond eten. Het was zwaar, maar het wierp zeker zijn vruchten af!’

  ‘Maar ondanks mijn gewichtsverlies bleef ik last houden van cellulite. Gelukkig hoefde ik niet lang rond te lopen met dit huidprobleem, want op internet las ik dat dit verminderd kon worden door bepaalde behandelingen. Kort daarop maakte ik een afspraak bij Tijdloos Beauty. Daar kreeg ik een aantal Icoone laserbehandelingen en ik ben nog nooit zo blij geweest. Mijn huid is strakker, fitter en oogt gezond. Ik voel me nu echt zelfverzekerd en heb zin om te stralen!’

  Marleen (40)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply