Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezocht: Jr. accountmanager media
  Rate this post

  Ben jij ons volgende succesverhaal? Check onze sales-vacature en grijp je kans!

  Het succes van…

  …Mariëlle (25 jaar)
  Ik studeerde Commerciële Economie, richting Marketing & Sales, en had een bijbaan in een callcenter van een bekende telecom-maatschappij op de afdeling ‘outbound sales’. Ik zorgde voor nieuwe klanten en verkocht abonnementen. Toen ik klaar was met studeren, wilde ik een baan met meer afwisseling en diepgang. Via een uitzendbureau kreeg ik de vacature van ForYou B.V. onder ogen. Ik schreef vrij spontaan een brief, werd uitgenodigd en kon gelijk die dag nog meelopen. Dat bleek een ideale manier om een beeld te krijgen van het bedrijf, de functie en de potentiële nieuwe collega’s.

  Ik werk alweer vier jaar met veel plezier op de salesafdeling, waar we met ons team iedere dag energiek aan de slag gaan om MKB’ers te helpen hun doelgroepen te bereiken. Ik vind het erg leuk om creatief met de MKB’er mee te denken en een effectieve marketing- en contentstrategie uit te stippelen. Voor deze functie moet je lef hebben en van een ‘nee’ een ‘ja’ kunnen maken. Je moet een brede interesse hebben, je goed kunnen inleven in de ondernemer en een vlotte telefoonbabbel hebben. Ik vind het geweldig als ik een oplossing kan bieden waar zowel de ondernemer als de lezer blij mee is. Lachen is erg belangrijk bij ForYou; zowel met collega’s als met de ondernemer. Ik zit hier helemaal op mijn plek!

  …Diederik (26 jaar)
  Voordat ik bij ForYou kwam, ben ik slager, tijdschrift- en schoenenverkoper geweest. Toen de uitdaging weg was, solliciteerde ik bij ForYou in de stad Groningen. Ik had geen vooropleiding en verwachtte weinig van mijn sollicitatie. Toch werd ik aangenomen. Bij ForYou wordt gekeken naar jou als persoon: heb je potentie? Heb je een drive? Nou, die heb ik zeker! Ik greep deze kans met beide handen aan om alles te leren over het salesvak en business-to-business en om mijn commerciële talent te ontplooien. Ambitieus? Absoluut!

  Het mooiste aan het salesvak vind ik de kick als ik iets verkoop of een nieuwe klant binnenhaal. Dat geeft een geweldig gevoel. Ook vind ik het gaaf om ervoor te zorgen dat twee bedrijven bij een samenwerking er allebei beter uitkomen. Als een klant belt met ForYou, krijgt die altijd een enthousiaste, flexibele, meedenkende en behulpzame medewerker aan de lijn. Denken in mogelijkheden is wat we hier doen. We zijn een team vol jonge, energieke mensen die hard werken en heel wat aflachen. Er is hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en met initiatieven te komen; óók voor iemand zonder papieren. Dat maakt het werken hier ontzettend leuk!

  Vacature sales beslissingsboom

  De uitdaging

  Jij
  • Wilt MKB’ers helpen met marketing- en communicatie
  • Een commercieel talent
  • Geïnteresseerd in marketing en media
  • Hebt lef en een vlotte babbel
  • Beslist geen last van telefoonangst
  • Een (potentiële) topverkoper (geboren om te ‘closen’)
  • Ambitieus, leergierig, creatief, flexibel, energiek en gedreven
  • Geen last van een “negen-tot-vijf”-mentaliteit
  • Weet hoe je van een ‘nee’ een ‘ja’ moet maken

  Wij
  • Snelgroeiend mediabedrijf met een hecht team
  • Hebben innovatie en verandering in ons DNA
  • Gevestigd in Groningen
  • Bieden een interne opleiding
  • Belonen jou naar prestatie
  • Hebben humor
  • Blijven je uitdagen

  De kans
  • Salesmedewerker
  • 40 uren per week
  • Basissalaris vanaf € 1.600,- (bruto)

  Hoe dan?
  • Stuur je cv en motivatiebrief naar Gerben Land via g.land@foryoumagazine.nl
  • Wacht onze uitnodiging voor het gesprek af
  • Blaas ons weg met je pitch!

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Winston op november 18, 2017, 8:37 am

  Voor die fooi solliciteer ik niet.

  Beantwoorden →
  • Geplaatst door Caspar op december 19, 2017, 11:44 am
   in reactie op Winston

   Wanneer je goed bent in wat je doet kijk je niet naar basissalaris, want dan kun je eigenlijk verdienen wat je wilt. Dat kan ook bij ons. Als je nog niet goed genoeg bent om te verdienen wat je wilt, dan maken wij je goed! Daar helpen wij graag bij en kun je dus alsnog gaan verdienen wat je wilt!

   Beantwoorden →