Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vaccinatieschade behandelbaar!
  Rate this post

  In Nederland wordt op grote schaal ingeënt: kinderen, ouderen, risicogroepen en ­reizigers naar verre landen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, want natuurlijk wil je je kind of jezelf beschermen tegen allerlei ziekten. Vaccineren roept bij veel mensen emoties op. Gelukkig is iedereen vrij om te kiezen voor wel of niet vaccineren en bestaat er geen ‘goed’ of ‘fout’.

  De voordelen van vaccineren zijn zo groot dat er vaak niet wordt stilgestaan bij de nadelen ervan. Vaccins blijken veel meer bijwerkingen te hebben dan tot nu toe werd aangenomen. Denk aan oorontsteking, luchtwegklachten, ­allergieën, gedrags- of ontwikkelingsverandering, huidklachten, spierkrampen, oververmoeidheid en epilepsie. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van het totaal aan bijwerkingen.

  In mijn praktijk kom ik dan ook geregeld op vaccinatieschade. Gelukkig kan dit behandeld worden met homeopathische genees­middelen; het zogeheten ‘ontstoren’ van de vaccinatie. Door het toedienen van een homeopathische verdunning van het betreffende vaccin, kan het vaccin door het lichaam ontstoord worden. De resultaten hiervan
  zijn wonderbaarlijk. Dit homeopathische middel kan ook preventief gebruikt worden. Daarmee wordt in feite een bescherming op vitaal niveau toegebracht, zodat het vaccin die niet kan verstoren.

  Het lichaam wordt gewaarschuwd dat er kunstmatige ziekten aankomen. Zo kunnen eventuele bijwerkingen worden voorkomen. De homeopathie biedt ook de mogelijkheid om medicatie te ontstoren, zoals antibiotica, prednison of een narcosemiddel.

  Verder kun je bij Praktijk Eigen Plek ook terecht voor een mooie NEI-sessie, een stukje bewustwording, een familieopstelling of een heerlijke Reikibehandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply